Toon filters
Sluit filters

Courtyard By Marriott Seminyak

Nederland, Bali, Seminyak

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.090,-
Bekijk Aanbod

Informatie Courtyard By Marriott Seminyak


Courtyard by Marriott****+


Geniet van een heerlijke zonvakantie in het prachtige Bali! Ontdek de indrukwekkende cultuur, de prachtige natuur en kom volledig tot rust. U verblijft in het 4-sterren-plus hotel Courtyard by Marriott gelegen in de trendy badplaats Seminyak. Hierbij bent u van alle gemakken voorzien en kunt u genieten van de ideale combinatie tussen comfort en ontspanning. Wij wensen u alvast veel plezier op deze onvergetelijke zonvakantie naar Bali!



In 4-sterren-plus hotel Courtyard by Marriott kunt u helemaal tot rust komen. Geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant Seminyak Beach, geniet van het uitzicht terwijl u een drankje nuttigt bij de Poolbar of neem een duik in het heerlijke zwembad en laat u opdrogen op het zonneterras. De mogelijkheden zijn eindeloos, de vele faciliteiten van het hotel laten u volledig ontspannen. Zo heeft het hotel o.a. ook een wellnessgedeelte voor massages en schoonheidsbehandelingen. Wilt u graag naar het strand? Neem dan de gratis shuttleservice naar het strand van Seminyak!



Seminyak is een trendy badplaats met een fijne ontspannen sfeer. U vindt er vele restaurants, bars, winkels en nachtclubs. Daarnaast kunt u optimaal genieten van zon, zee en het strand. Vervelen zult u zich zeker niet doen, er veel te doen en zien op het prachtige Bali. Zo kunt u zich uitleven met een van de vele watersporten, een bezoek nemen aan een traditionele Balinese dans- of muziekvoorstelling, een van de vele tempels ontdekken zoals de Pura Besakih tempel of struinen over de Sukawati markt. Kortom, voor een prachtige en heerlijk gevarieerde zonvakantie moet u in Bali zijn!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design