Toon filters
Sluit filters

Miracle Resort

Nederland, Turkse Rivièra, Antalya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€387,-
Bekijk Aanbod

Informatie Miracle Resort


Zonvakantie Turkije - Miracle Resort *****


Boek nu een heerlijk verblijf in dit 5-sterren tophotel in Antalya met luxe en ruime kamers! Er is in dit hotel van alles te beleven, niet alleen voor kinderen maar ook voor ouders, zoals o.a. 's avonds gezellige live-muziek en groots vermaak. Zoekt u een luxe zonvakantie aan de Turkse Rivièra tegen een mooie prijs, dan zit u in Hotel Miracle Resort helemaal goed! 



Dit 5-sterren tophotel biedt u een breed scala aan faciliteiten, zodat het u aan niets ontbreekt tijdens uw zonvakantie Turkije! Zo kunt u voor een hapje en een drankje terecht in één van de binnen- en buitenrestaurants en bars. Met diverse grote buitenzwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en een binnenzwembad met apart kinderzwembad is er volop waterpret te beleven! Daarnaast kunnen de kinderen zich vermaken in de speeltuin of gezellig meedoen met de activiteiten van de miniclub of het animatieteam, terwijl u heerlijk ligt te zonnebaden bij het zwembad of geniet van een Turks bad. Voor een avondje uit moet u in de discotheek zijn. Volop mogelijkheden voor een heerlijke vakantie aan de Turkse Rivièra!



Uw hotel ligt op ca. 12 km afstand van het bruisende centrum van de Turkse badplaats Antalya met gezellige terrasjes, cafés en winkeltjes. Maak ook eens een uitstapje naar diverse prachtige bezienswaardigheden in de omgeving, zoals de 'Ruïnes van Perge', de Düdenwatervallen, Pamukkale en het Karaalioglu Park!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design