Toon filters
Sluit filters

Riviercruise Hoogtepunten van de Moezel

Nederland, , Andernach

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€619,-
Bekijk Aanbod

Informatie Riviercruise Hoogtepunten van de Moezel


Riviercruise Hoogtepunten van de Moezel


Vaar op 20 augustus mee met het 3-sterren-plus schip het MS Allegro en ontdek dé hoogtepunten van de Moezel! Een riviercruise over de Moezel is een uitstekende manier om deze regio te ontdekken, waar wijnvelden, talloze burchten en pittoreske dorpjes zich in een rap tempo afwisselen. Bovendien verblijft u tijdens deze 8-daagse riviercruise aan boord o.b.v. volpension en is er ook iedere dag live muziek aan boord inbegrepen.



Per comfortabele touringcar rijden we naar Andernach, waar u zich inscheept op het MS Allegro. Vervolgens zet het schip koers naar het kleine oude wijnstadje Alken, gelegen in een verrassend mooi Moezellandschap en kent enkele fraaie bezienswaardigheden. Vervolgens maakt u kennis met de mooie steden Cochem en Bernkastel, waar u een wandeling door de middeleeuwse centra kunt maken. De volgende dag vaart het MS Allegro verder naar de plaats Grevenmacher in Luxemburg, met haar oude binnenstad met smalle straatjes en middeleeuwse ruïnes. Vanuit Grevenmacher maakt u per comfortabele touringcar een dagexcursie naar de oude stad Trier, een stad die zeker niet mag ontbreken tijdens deze riviercruise vol hoogtepunten. Trier was ooit een belangrijke nederzetting van de Romeinen en deze invloeden zijn tijdens een bezoek aan de stad nog steeds zichtbaar. Vervolgens maakt u kennis met het wijnstadje Zell, waar u heerlijk kunt flaneren op de promenade en dat bekend staat om de wijn Zeller Schwarze Katz. Tot slot vaart het MS Allegro via Winningen terug naar Koblenz. Per comfortabele touringcar reist u weer terug naar Nederland. U kunt terugkijken op een fantastische 8-daagse riviercruise vol met hoogtepunten!



Aan boord van het MS Allegro geniet u van een comfortabel verblijf, waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Geniet van dagelijks live muziek, waag een dansje op de dansvloer en klets bij met uw reisgenoten. Uniek onder rivierschepen is dat het MS Allegro over een personenlift beschikt, waarmee u alle dekken bereikt. Wacht niet te lang en boek nu deze unieke riviercruise die alleen bij Stip Reizen wordt aangeboden!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design