Toon filters
Sluit filters

Ushuaia Ibiza Beach Hotel

Nederland, Ibiza, Playa d'en Bossa

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€666,-
Bekijk Aanbod

Informatie Ushuaia Ibiza Beach Hotel


Zonvakantie Ibiza - Ushuaia Ibiza Beach Hotel*****


Boek nu een heerlijke zonvakantie naar het party-eiland Ibiza! U verblijft in het bekende Ushuaia Ibiza Beach Hotel in Playa d'en Bossa, waar regelmatig dansfeesten en optredens van beroemde dj's worden gegeven. Het hotel ligt direct aan het heerlijk zandstrand, het langste en breedste strand van het hele eiland. Tevens vindt u hier diverse beachbars. Het kleine centrum van Playa d’en Bossa biedt een verscheidenheid aan restaurants, barretjes en winkels. Ook vindt u hier een aantal bekende clubs waar u tot diep in de nacht kunt dansen, feesten en genieten op de opzwepende muziek van de dj's.



Net buiten het levendige Playa d’en Bossa ligt Ibiza-stad, de hoofdstad van het eiland. In het oude centrum van de stad kunt u heerlijk rondstruinen door de smalle straatjes en steegjes met leuke terrasjes, restaurantjes en winkeltjes op zoek naar de leukste en hipste souvenirs. Ook een wandeling langs de haven, de oude stadsmuren of naar de kathedraal Santa Maria d’Eivissa op de top van de heuvel is de moeite waard. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Vanuit Ibiza-stad reist u in ca. 1 uur per boot naar het prachtige eilandje Formentera met mooie bountystranden en een schitterend helderblauwe zee. Ook een boottocht naar de mysterieuze rots Es Vedrá, een bezoekje aan het waterpark Aguamar met vele spetterende glijbanen of een uitje naar de hippiemarkt met allerlei handgemaakte producten, sieraden en snuisterijen zijn mogelijk op het veelzijdige Ibiza.



U verblijft in het 5-sterren Ushuaia Ibiza Beach Hotel inclusief ontbijt. Dit hotel kent een strakke moderne inrichting en beschikt over 2 zwembaden en een groot zonneterras met ligbedden en parasols waar u overdag heerlijk kunt relaxen onder het genot van trendy muziek. In de verschillende restaurants en bars kunt u terecht voor een hapje en drankje! Op het grote podium bij het zwembad vinden regelmatig feesten met prachtige lichtshows, danseressen en bekende dj’s plaats die u tijdens uw verblijf gratis kunt bijwonen. Het hotel biedt de keuze uit diverse luxe kamers, allen zeer hip ingericht en voorzien van alle gemakken voor een heerlijke ontspannen vakantie.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design