Toon filters
Sluit filters

Zonnige Najaarscruise Westelijke Middellandse Zee

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€674,-
Bekijk Aanbod

Informatie Zonnige Najaarscruise Westelijke Middellandse Zee


Zonnige Najaarscruise Middellandse Zee ****


Boek nu supervoordelig deze heerlijke najaarscruise naar de zon! Per 4-sterren Costa Pacifica ontdekt u in 8 dagen tijd diverse mooie bestemmingen aan de Middellandse Zee. Onder meer Sardinië, Malta en Civitavecchia/Rome komen aan bod. Gegarandeerd vertrek!



Vanaf Amsterdam vliegt u comfortabel per KLM naar Milaan of Genua (afhankelijk van uw vertrekdatum). Na aankomst op de luchthaven reist u op eigen gelegenheid naar de haven. Echter, wij raden u aan om de zeer voordelige transfer bij te boeken, zeker indien u naar en van Milaan vliegt (vertrek vanaf 23/10). Op deze manier brengt de transferbus u rechtstreeks van de luchthaven naar de haven van Savona en begint u extra relaxt aan uw cruisevakantie. In de haven van Savona ligt de 4-sterren Costa Pacifica al klaar voor vertrek. Allereerst zet het cruiseschip koers naar het Franse Marseille, waar onder meer de schitterende kustweg 'Corniche Kennedy' bezienswaardig is. De volgende dagen volgen Corsica (Ajaccio), Sardinië (Cagliari) en het verrassende eiland Malta. Vervolgens doen we het schitterende Civitavecchia aan, vanwaar u naar de 'eeuwige stad' Rome kunt reizen. Stap hier terug in de tijd tijdens een bezoek aan het Colosseum, het Forum Romanum en de Trevifontein. Tot slot keert het cruiseschip terug naar Savona en reist u op eigen gelegenheid (transfer wederom zeer voordelig bij te boeken) naar de luchthaven. Afhankelijk van de gekozen vertrekdatum vliegt u vanaf Milaan of Genua terug naar Amsterdam.



De Costa Pacifica is zeer ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Zo heeft u keuze uit 5 restaurants (waarvan 2 tegen betaling) en 13 bars, waaronder een Cognac & Cigar bar en een Café & Chocolade bar. De Samsara spa biedt ruimte voor totale ontspanning. Op maar liefst 6.000m2 verdeeld over 2 verdiepingen kunt u genieten van o.a. sauna, hammam, zonnebank, zwembad voor balneotherapie, diverse massages en een sportzaal. Voor meer welzijn en sport kunt u terecht in één van de 5 baden met hydromassage of neem een duik in één van de 4 zwembaden waarvan 2 onder een afneembaar glazen dak of glij van de waterglijbaan Toboga. Het sportterrein biedt ruimte voor tal van activiteiten en op het joggingparcours kunt u heerlijk hardlopen in de openlucht.



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design