Toon filters
Sluit filters

Club Asteria

Nederland, Turkse Rivièra, Belek

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€469,-
Bekijk Aanbod

Informatie Club Asteria


Zonvakantie Turkije - Club Asteria *****


Boek nu een onvergetelijke zonvakantie in het 5-sterren Club Asteria in de populaire badplaats Belek. Club Asteria is een prachtig en ruim opgezet vakantiepark met een geweldige grote tuin met dadelpalmen, naaldbomen en andere schitterende bloeiende planten. Het resort is vanwege de ruime familiekamers en vele faciliteiten voor kinderen ideaal voor families! Daarnaast verblijft u hier op basis van Ultra All Inclusive, zodat u niets tekort komt! 



Beleef volop waterpret in het zwemparadijs of doe mee met de activiteiten van het professionele animatieteam. Tevens is er in het hoogseizoen speciaal voor kinderen een miniclub (4-11 jr) en voor tieners een juniorclub (12-16 jr). Bent u sportief ingesteld? U kunt kosteloos gebruik maken van aerobics, tennis (tennisrackets en tennisballen zijn gratis te verkrijgen), biljart, tafelvoetbal, tafeltennis, beachvolleybal, darts, squash, boogschieten en fitness. In het wellnessgedeelte met o.a. hammam en sauna kunt u terecht voor ontspanning van lichaam en geest.



In de naaste omgeving van Belek zijn diverse prachtige natuurgebieden te vinden die u kunt bezoeken. Hier ziet u zandduinen begroeid met pijnbomen, eucalyptuswouden, stranden en vele zeldzame vogelsoorten. Ook staat Belek internationaal bekend om de vele golfbanen waar u een balletje kunt slaan (niet inbegrepen). Bezoek tevens de Kursunlu waterval en de Hellenistische stad Perge, waar u onder meer het op twee na grootste amfitheater in Turkije (na die van Aspendos) kunt bewonderen. Wacht niet te lang en boek direct!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design