Toon filters
Sluit filters

Vuni Palace

Nederland, Noord Cyprus, Kyrenia

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€319,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vuni Palace


Zonvakantie Cyprus - Vuni Palace *****


Geniet van een luxe zonvakantie op het zonnige Noord-Cyprus. U verblijft in het zeer gunstig gelegen hotel Vuni Palace. Het 5-sterren hotel ligt direct aan het strand, diverse bezienswaardigheden zijn op een steenworp afstand en het centrum van het populaire Kyrenia vindt u slechts 1 km. De perfecte ligging, comfortabele kamers en keur aan faciliteiten maken Vuni Palace de ideale keuze voor uw zonvakantie!



Het tussen 3 continenten gelegen eiland Cyprus is een perfecte bestemming voor een heerlijke zonvakantie. Cyprus bezit een skala aan bezienswaardigheden, prachtige stranden én kent vele zonuren. De natuur in het noorden van het eiland is ongerept. U kunt er genieten van stille, afgelegen baaien en eindeloze wandelingen maken door het prachtige Troodosgebergte met zijn pittoreske dorpjes en wijngaarden. Naast rust en ruimte zijn er op het eiland ook dorpen en steden met een rijk uitgaansleven.

In centrum van de populaire badplaats Kyrenia, op ca. 1 km van uw hotel, vindt u vele knusse restaurantjes en cafeetjes met gezellige terrasjes waar u heerlijk kunt zitten en kunt genieten van het mooie uitzicht tijdens een diner of een drankje. Naast de schitterende haven vindt u een prachtig kasteel dat de moeite waard is om te bezoeken. Vanuit de haven wandelt u door de schilderachtige straatjes van Kyrenia met een skala aan leuke winkeltjes waar u de leukste souvenirs en handgemaakte spulletjes vindt.



In en rond rond uw luxe hotel treft u vele faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Zo beschikt het hotel over een kunstmatige (privé)strand en een zon plateau aan zee. Verder is er een hoofdrestaurant waar u geniet van internationale en Turkse gerechten en een á-la-carte restaurant waar Europese maaltijden worden geserveerd (tegen betaling). Voor een snack of drankje kunt u terecht in de snackbar en diverse bars. In de prachtige Botanische tuin ligt een groot zwembad en op het zonneterras staan ligbedden met parasols al voor u klaar. Voor de kinderen is er kinderbad, speeltuintje en een miniclub. Kortom, jong en oud kunnen in Vuni Palace genieten van een welverdiende zonvakantie!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design