Toon filters
Sluit filters

Altinkaya Resort

Nederland, Noord Cyprus, Kyrenia

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€229,-
Bekijk Aanbod

Informatie Altinkaya Resort


Zonvakantie Cyprus - Altinkaya Resort ***


Kom heerlijk tot rust tijdens een welverdiende zonvakantie op het zonnige Noord-Cyprus. U verblijft in het 3-sterren Altinkaya Resort, een heerlijk familiehotel gelegen tussen de popualire badplaats Kyrenia en het plaatsje Bellapais. In het resort heerst een vriendelijke en ontspannen sfeer. De service in het hotel is heel goed, de kamers zijn netjes en het eten smakelijk. Wat wilt u nog meer?



Neem een verfissende duik in een van de 2 zwembaden van het resort, luier in de zon op het zonneterras waar de ligbedden en parasols al voor u klaar staan en geniet van een heerlijke maaltijd in het Roof Top restaurant. Verder beschikt het hotel over een binnenrestaurant en 2 bars. Dankzij de gunstige ligging is Altinkaya Resort de ideale uitvalsbasis om het prachtige Cyprus te ontdekken.



Het toerisme is in Noord-Cyprus nog kleinschalig waardoor een dit deel van eiland grotendeels ongerept is gebleven. Ontdek dus in alle rust de mooiste stranden en afgelegen baaitjes. Het heerlijke klimaat zorgt ervoor dat u het hele jaar kunt genieten van een kleurrijke bloemenpracht. Wilt u de drukte opzoeken? Bezoek dan Kyrenia met haar oude pittoreske haven die nog altijd wordt gebruikt door de vele vissers. Rondom de haven vindt u vele gezellige terrasjes waar u heerlijk kunt genieten van het mooie uitzicht tijdens een diner of een drankje.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design