Toon filters
Sluit filters

Rondreis Estland & Letland

Nederland, Harjumaa, Tallinn

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€599,-
Bekijk Aanbod

Informatie Rondreis Estland & Letland


Rondreis Estland & Letland


Extra ingekocht en extra voordelig! Normaal wel vanaf € 799! Maak nu kennis met het prachtige Estland en Letland! Tijdens deze 8-daagse rondreis brengen we onder meer een bezoek aan; Tallinn, Riga, Pärnu en Tartu. Daarnaast bezoeken, bekijken en verkennen we andere bijzondere plekken en steden die u niet mag overslaan. Deze rondreis is inclusief vliegreis per Nordica en verblijf in 3-sterren hotels inclusief ontbijt.



De landen Estland en Letland behoren tot de Baltische Staten en zijn sinds 2004 lid van de Europese Unie. Tot op heden zijn deze landen nog vrij onbekend en absoluut de moeite waard om ontdekt te worden. Het kleinste land van de drie Baltische Staten is Estland. Grote steden als de hoofdstad Tallinn en Tartu zijn leuke bestemmingen voor citytrips, maar ook staat Estland bekend om zijn prachtige landschap met verschillende baaien, schiereilanden met bossen, watervallen en meren. Het volgende land op rij in de Baltische staten is Letland, groter dan Estland en kleiner dan Litouwen. De hoofdstad Riga heeft veel te bieden met zijn historisch centrum, maar ook is er prachtige natuur te vinden in onder meer de Gauja Vallei. Laat u verrassen en geniet van deze prachtige bestemmingen!



Hotels


U verblijft tijdens de rondreis in diverse 3-sterren hotels in een kamer die minimaal is voorzien van een TV en badkamer met douche en toilet.



• Hotel Pirita Top Spa (of gelijkwaardig), Tallinn, dag 1, 2, 6 en 7

• Hotel in/nabij Riga, dag 3

• Hotel in/nabij Sigulda of in/nabij Jurmula, dag 4

• Hotel Dorpat (of gelijkwaardig), Tartu, dag 5



Verzorging


U verblijft tijdens de rondreis o.b.v. logies & ontbijt. Tegen betaling van een toeslag kunt u halfpension bijboeken.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design