Toon filters
Sluit filters

Boswachterswoning-Res. De Eese

Nederland, Overijssel, Steenwijk-De Bult

  • Happy Home
Al vanaf:
€787,-
Bekijk Aanbod

Informatie Boswachterswoning-Res. De Eese

De in 1905 gebouwde Boswachterswoning is de oorspronkelijke Boswachterswoning ?huize de Kom? van het ?Landgoed de Bult?. Deze zeer sfeervolle woning is gelegen tussen vakantiepark ?Residence de Eese? en de bossen van ?Heerlijkheid de Eese?. De woning is compleet gerenoveerd en gemoderniseerd in ?Engelse Cottage Stijl?. Deze meer dan 100 jaar oude woning is daarmee een toplocatie op een prachtig park, waar veel te doen is voor jong en oud. Deze adellijke accommodatie biedt plaats aan 12 personen met in totaal zes ruime slaapkamers. Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond, waarvan één slaapkamer is uitgerust met een badkamer en suite. De bovenverdieping is uitgerust met vier slaapkamers en één grote badkamer. De woning heeft een luxe open keuken en een royale comfortabele woonkamer met openslaande deuren naar de terrassen. Hier kunt u heerlijk ontspannen in de grote, rustgevende tuin met veel privacy.
Residence de Eese is van oorsprong een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de prachtige soms eeuwen oude beukenpartijen en de Adellijke Boswachterswoning oorspronkelijk ?Huize De Kom? genaamd. Die nu verhuurd wordt als groepsaccommodatie. Ook het koetshuis waar men vroeger tol moest betalen na de verharding van de Bultweg in 1871 staat er nog. De bosvijver op het terrein is 140 jaar geleden gegraven. De grond die toen vrij kwam is bepalend geweest voor de hele omgeving, vandaar de plaatsnaam "De Bult". Residence de Eese is een veelzijdig en prachtig bospark. U wordt hier gastvrij ontvangen. Het park is voor jong en oud en daarnaast ook zeer geschikt voor mindervaliden. De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Een bijzonder vorstelijk landgoed, dat is ?landgoed de Eese?. Dit landgoed ligt in drie verschillende provincies. Het 800 hectare grote landgoed is het snijpunt van de provincies; Overijssel, Drenthe en Friesland. Op landgoed de Eese staat ook het buitenverblijf van de Koninklijke familie. Helaas is dit landgoed niet te bezichtigen, maar met een beetje geluk kunt u een glimp van de Oranjes opvangen. Als u wilt verblijven op Soestdijk of Drakensteyn dan bent u bij Residence de Eese op het juiste adres. Misschien kunt u dan ook nog een kopje koffie of maaltijd nuttigen bij ?Maxima?. Mocht u uw huisdier willen meebrengen, kunt u HappyHome bellen/mailen om te vragen of dit mogelijk is.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design