Toon filters
Sluit filters

It Soal Waterpark-Waterlelie

Nederland, Friesland, Workum

  • Happy Home
Al vanaf:
€655,-
Bekijk Aanbod

Informatie It Soal Waterpark-Waterlelie

Riante luxe villa, nabij een jachthaven met bootverhuur, op een vakantiepark direct aan het water gelegen. Het water voor de villa staat in verbinding met het IJsselmeer op slecht enkele minuten varen. Het comfort van deze villa uit zich onder andere in de flatscreen TV in de woonkamer, de massage/stoom-douche en ligbad (whirlpool) in beide badkamers. Ook de drie terrassen en grote aanlegsteiger van 40 m lengte zijn heerlijk luxe. Handdoeken kunt u huren.



Het water voor de villa heeft een open verbinding met het IJsselmeer wat slecht enkele minuten varen is (1 km). Watersporten kunnen zwemmen, varen en surfen op het IJsselmeer. Een kleine 3 km van uw villa ligt het centrum van Workum.

Nu u zo dicht in de buurt bent bezoekt u natuurlijk een aantal Elfstedentochten. Hindeloopen ? met kledendracht en het stippel schilderwerk, de steden Sneek en Bolsward ? om even inkopen te doen of lekker struinen in de winkels, Sloten - het kleinste stadje van Nederland. Andere villa?s op dit park: HFR005, 006, 011, 013.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design