Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Stavoren (Hfr072)

Nederland, Friesland, Stavoren

  • Happy Home
Al vanaf:
€502,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Stavoren (Hfr072)

Van alle gemakken voorziene villa met een schitterend uitzicht over het IJsselmeer vanuit de woonkamer op de eerste etage. Op de beneden verdieping is een slaapbank voor twee personen en een slaapkamer voor twee personen. Hier is ook een open keuken met (keramische) kookplaat, koelkast en magnetron. Bovendien is hier de badkamer met douche, toilet en wastafel.

Een tweede keuken heeft u op de eerste etage. In slaapkamer twee heeft u als extra een TV en DVD speler. De eerste slaapkamer heeft een wastafel. De woonkamer heeft als extra nog een slaapbank. De villa is geschikt voor maximaal 8 personen. Voor de ontspanning is er een infraroodcabine in de garage. Andere villa?s: HFR033 en HFR034.



Stavoren is de ingang tot de Friese meren. Deze havenstad heeft zijn eigen geschiedenis in de vorm van het Vrouwtje van Stavoren. De stad is bij veel toeristen bekend vanwege de veerdienst Enkhuizen ? Stavoren die in de zomermaanden vaart. De plaats heeft maar liefst zes havens. Verder zijn er de nodige restaurants, een camping en hotel.

Bezoek vanuit Stavoren de plaats Hindeloopen, hier is kledendracht en het bekende stippel schilderwerk te bewonderen. Verder kunt u de steden Lemmer, Joure, Heerenveen en Sneek bezoeken.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design