Toon filters
Sluit filters

Buitengoed Het Lageveld - 140

Nederland, Overijssel, Hoge Hexel

  • Happy Home
Al vanaf:
€504,-
Bekijk Aanbod

Informatie Buitengoed Het Lageveld - 140

Op vakantiepark Buitengoed Het Lageveld staat deze zes persoons luxe villa met privé sauna. De woonkamer heeft een gezellige en sfeer verhogende gashaard. In de villa zijn veel extra?s voor de kinderen. Ze kunnen in de zandbak terwijl u heerlijk op het terras zit, er zijn spelletjes en dvd?s, kinderbed, kinderstoel en voor extra veiligheid een traphekje. De slaapkamer beneden heeft ook toegang tot het terras. Op de boven verdieping is een infrarood sauna.

Heeft u voor 2 weken of langer geboekt? Dan krijgt u elke week nieuw bedlinnen (kosten per week).
Op het park bij de receptie kunt u terecht voor verschillende zaken. Zo kunt u daar voor uw tripjes informatie krijgen over de omgeving. Of verse broodjes bestellen.

Verder verhuren ze voor u bij de receptie fietsen, handdoeken, kinderbed en kinderstoel (graag van te voren reserveren). En voor het kopen van een ijsje kunt u ook bij de receptie terecht.

In vakantieperiodes worden er enkele kinder activiteiten georganiseerd door het beheerders echtpaar. Trampoline, schommels en speelveld zijn aanwezig op het park.

Vlak naast het park is een heerlijke recreatieplas. Daar kun je gratis zwemmen en wandelen. Kinderen zullen zich hier volop kunnen vermaken.



Leuke uitstapjes in de omgeving: ponypark Slagharen, attractiepark Hellendoorn, Kristalmuseum Borculo, de plaatsen Deventer, Almelo en Enschede.

In Wierden, niet ver van het park, is een overdekt zwembad. Dit zwembad heeft ook een Turks stoombad, whirlpool en sauna.

Voor een prachtig stuk natuurbeleving moet u gaan wandelen en fietsen op de Sallandse Heuvelrug.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design