Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Hippolytushoef (Hnh022)

Nederland, Noord-Holland, Hippolytushoef

  • Happy Home
Al vanaf:
€1.151,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Hippolytushoef (Hnh022)

Dicht tegen de Waddenzee en in het Wierigerland gelegen groepsaccommodatie. Huurt u ook HNH023 en HNH024 dan is er zelfs plaats voor 48 personen.

Deze woning bestaat eigenlijk uit twee woningen die onderling verbonden zijn door een tussen deur.
Hierdoor heeft u dus de beschikking over twee woonkamers met TV, twee keukens die beide een oven en vaatwasser hebben. Voor mindervaliden is in één van de woningen een speciale badkamer op de beneden verdieping. De groepsaccommodatie heeft voor iedere woning een eigen terras.

Voor de kids is er een gemeenschappelijke speeltuin. Hierin een piratenboot, klimtoestellen en schommel.

Via de eigenaar kunt u diverse activiteiten bespreken. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan wadlopen, (sport)vissen of een rondvaart maken. Ook kunt u bij de eigenaar het volgende extra aanvragen: huur van een kinderbed, ontbijt en diner service.



De omgeving is prachtig, in het voorjaar zeer kleurrijk door de bloeiende bollenvelden en ademt de historie van het voormalige Wieringereiland uit.

Bezoek de jaarlijks georganiseerde Flora en Visserijdagen in Den Oever. Of rijd naar Den Helder om het Marinemuseum en Fort Kijkduin te bezichtigen. Verder is watersport volop mogelijk met de Waddenzee en het IJsselmeer binnen enkele kilometers afstand. Ook de strandkust van Noord-Holland is niet ver weg.

U kunt deze accommodatie het hele jaar door ook boeken voor een midweek (ma-vr) of voor een weekend (vr-ma).

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design