Toon filters
Sluit filters

Kouros Palace

Nederland, Kos, Mastichari

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€459,-
Bekijk Aanbod

Informatie Kouros Palace


Zonvakantie Kos - Kouros Palace *****


Een zonvakantie op het veelzijdige Kos is genieten van een heerlijk klimaat, natuurschoon, gemoedelijke sfeer, gezellige stadjes, mooie stranden en culturele bezienswaardigheden. Er is enorm veel te doen en te zien, wat Kos een geliefd vakantie-eiland maakt.  



Nieuw in ons aanbod is het 5-sterren Kouros Palace. Dit hotel is prachtig gelegen op een heuvel met uitzicht over de Egeïsche Zee. Geniet van de All Inclusive formule en de vele faciliteiten. Met meerdere zwembaden, waarvan 2 aparte kinderbaden, een speeltuintje, miniclub en animatieprogramma zullen de kinderen zich geen moment vervelen terwijl u tot rust komt op uw ligbed. Bij de diverse bars kunt u terecht voor een verkoelend drankje en in het restaurant worden de smakelijkste gerechten geserveerd. Ontspan ter afwisseling een dag aan de helderblauwe zee. Het mooie zandstrand ligt op slechts 200m van het hotel.



Wilt u meer van de omgeving zien? Met het openbaar bereikt u eenvoudig het pittoreske centrum van Mastichari en het sfeervolle centrum van Kos-Stad. U kunt ook gebruik maken van de auto- en fietsverhuur van Kouros Palace en zelf het eiland rondtouren. Zo staat Kos ook wel bekend als hét fietseiland van Griekenland. Vooral het noord-oosten van het eiland leent zich uitstekend voor prachtige fietstochten, omdat het vrijwel vlak is. Langs de kuststrook liggen brede fietspaden en de altijd aanwezige wind zorgt voor wat verkoeling op warme zomerdagen. Indien u een auto huurt is het zeker een aanrader om een rit te maken richting het westen. De minder grote aanwezigheid van toeristen maakt dat u hier een authentieke sfeer ervaart. 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design