Toon filters
Sluit filters

Excursiereis Macedonië ***

Nederland, Ohrid, Ohrid

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€149,-
Bekijk Aanbod

Informatie Excursiereis Macedonië ***


Excursiereis Macedonië ***


Ontdek Macedonië, een nog vrij onbekende vakantiebestemming welke zeker de moeite waard is om te ontdekken! Op slechts 2,5 uur vliegen bent u al in dit prachtige land in het hart van de Balkan. Macedonië biedt u een gevarieerd aanbod van kunst, cultuur, historie en natuur, u zult zich hier perfect kunnen vermaken.



Tijdens het veelzijdige programma maakt u o.a. kennis met de grillige gebergten, één van de diepste en oudst meren van Europa, diverse oude Griekse en Romeinse overblijfselen, prehistorische opgravingen, rijkelijk gedecoreerde kerken en imposante kloosters. En dit is nog maar een tipje van de sluier!



Optioneel is er ter plaatse een uitgebreid en zeer voordelig excursiepakket bij te boeken. Zo zijn tijdens uw excursie reis alle entree & servicegelden inbegrepen, wordt u vervoerd in een comfortabele (mini)bus, is er een Engelssprekende gids én tot slot zijn ook lunches inbegrepen. Kortom, een tot in de puntjes verzorgde complete excursiereis Macedonië voor een zeer aangename prijs!



Kamers


U verblijft tijdens deze excursiereis in een goed 3-sterren hotel. Ter plaatse krijgt u te horen in welk hotel u verblijft. Uw kamer is minimaal voorzien van een badkamer met bad/douche en toilet en TV. 



Verzorging


U verblijft tijdens deze excursiereis o.b.v. logies en ontbijt. Tegen een toeslag kunt u halfpension, inclusief ontbijt en diner, bijboeken. Indien u het optionele excursiepakket bijboekt is tevens de lunch op excursiedagen inbegrepen.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design