Toon filters
Sluit filters

Rondreis Macedonië & Albanië ***

Nederland, Ohrid, Ohrid

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Rondreis Macedonië & Albanië ***


Rondreis Macedonië & Albanië ***


Geniet van een bijzondere rondreis waarbij u de nog vrij onontdekte landen Macedonië en Albanië combineert! Beide landen herbergen een rijke cultuur en prachtige natuur, zodat u uw ogen uit zal kijken. Boek voordelig het optionele excursiepakket bij en maak kennis met alle hoogtepunten!



Sta versteld van de bergachtige en bosrijke landschappen, één van de diepste en oudste meren van Europa, pittoreske stadjes, mooie kerken, imposante kloosters en historische overbijfselen. Vooral Albanië is langzaam aan het ontwaken, waardoor u één van de eersten bent die kennis kunt maken met dit prachtige land. Tijdens het uitgebreide programma komen onder meer Ohrid, Skopje en Tirana aan het bod.



Boek optioneel een uitgebreid en zeer voordelig excursiepakket bij. Zo heeft u tijdens de rondreis niet alleen entree tot de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden, maar zijn ook de lunches, waarbij u ook de gelegenheid krijgt om diverse lokale gerechten te proeven, inbegrepen. 



Wacht niet langer en maak kennis met deze parels van Zuid-Europa!



Hotels


U verblijft tijdens de rondreis in goede toeristenklasse hotels, in een kamer die minimaal is voorzien van een badkamer met bad/douche en toilet.



Verzorging


U verblijft tijdens deze rondreis o.b.v. halfpension, inclusief ontbijt en diner. Indien u het optionele excursiepakket bijboekt, zijn ook de lunches inbegrepen. Alle drankjes bij ontbijt/lunch/diner zijn niet inbegrepen.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design