Toon filters
Sluit filters

Grand Voyage van Europa naar de Caribbean

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.379,-
Bekijk Aanbod

Informatie Grand Voyage van Europa naar de Caribbean


Grand Voyage van Europa naar de Carribbean ****


Boek nu deze eenmalige en 18-daagse unieke Grand Voyage van Europa naar de Caribbean en treed in de voetsporen van de ontdekkingsreizigers. Het 4-sterren cruiseschip Costa Magica meert bij verschillende bijzondere bestemmingen aan zoals Tenerife, Bridgetown (Barbados) en Fort-de-France (Martinique). De prijs is inclusief vliegreis per KLM/Air France, transfers, cruise met alle maaltijden aan boord én een dagexcursie op Guadeloupe! Alléén vertrek op 30 november. 



Vanaf Amsterdam vliegt u per KLM naar Milaan. Na aankomst op de luchthaven brengt de transferbus u naar de haven van Savona, waar de elegante Costa Magica al klaar ligt voor vertrek. Als eerste zet het cruiseschip koers naar Frankrijk en meert het aan in Marseille. Hier wachten u diverse bezienswaardigheden, waaronder de schitterende kustweg 'Corniche Kennedy'. Vervolgens vaart het cruiseschip naar de wereldstad Barcelona. Bewonder hier de alom bekende Sagrada Familia (het laatste bouwwerk van Gaudí dat tot op de dag van vandaag nog niet voltooid is), de gezellige Ramblas boulevard (waar u eindeloos kunt slenteren en de leukste souvenirs kunt kopen), het Plaza de Catalunya en de prachtige kathedraal van Barcelona. Op de vijfde dag van deze heerlijke cruisevakantie arriveert u in Málaga, één van de bekendste plaatsen in het mooie Andalusië. De volgende bestemming is Santa Cruz, de hoofdstad van het Canarische eiland Tenerife. Kenmerkend voor dit eiland van de 'eeuwige lente' zijn de prachtige natuur, donkere lavastranden, witte zandstranden en de imposante vulkaan El Teide. Na een bezoek aan dit prachtige eiland kunt u een paar dagen ontspannen op zee. Vervolgens komt u aan in Castries, de hoofdstad van het tropische eiland St. Lucia. De prachtige natuur biedt hier volop mogelijkheden! Zo zijn er ongerepte zandstranden, kleurrijke plantages met bijvoorbeeld bananen en mango’s en herbergt het tropische regenwoud talloze plantensoorten en bijzondere dieren. Tijdens een prachtige tocht per tram kunt u een deel ervan ontdekken. Wie weet spot u onderweg wel een kolibrie, leguaan of bijvoorbeeld een opossum! De tweede Caribische bestemming is Bridgetown, de hoofdstad van Barbados. De fraaie kust van het eiland wordt gekenmerkt door fijne zandstranden en idyllische baaitjes in het zuiden en westen, terwijl het binnenland is bezaaid met glooiende heuvels en tropische vegetatie. De volgende bestemming is Fort-de-France, de hoofdstad van Martinique, waar de Franse kenmerken en de Caribische stijl overal terug te vinden is. Tot slot maakt u kennis met het sfeervolle en levendige Point-à-Pitre, waar de ontscheping plaatsvindt. Na de ontscheping volgt een eilandtour die eindigt op de luchthaven. Vervolgens vliegt u per KLM/Air France terug naar Amsterdam.



De vele faciliteiten aan boord van de Costa Magica maken dat het u aan niets zal ontbreken tijdens deze cruisevakantie! Proef de smakelijke gerechten in het restaurant, geniet van een drankje in één van de sfeervolle bars en neem een duik in het zwembad. Ook aan entertainment is gedacht in de vorm van onder andere aan theater, casino en een discotheek. Kortom, mogelijkheden genoeg!



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design