Toon filters
Sluit filters

Hotel Voglauerhof

Nederland, Salzburgerland, Abtenau

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€315,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Voglauerhof


Autovakantie Oostenrijk - Hotel Voglauerhof ***


In het wonderschone Salzburgerland, omgeven door prachtige natuur, selecteerden wij voor u het 3-sterren Hotel Voglauerhof. Dit heerlijke hotel is gelegen in de plaats Abtenau en kent verschillende faciliteiten. Daarnaast leent de groene en bergachtige omgeving zich uitstekend voor prachtige fiets-en wandeltochten. U verblijft op basis van halfpension-plus. Dit houdt in dat ontbijt, een koek, stuk taart of andere snack in de namiddag en dagelijks 4-gangendiner zijn inbegrepen. Daarnaast krijgt u bij aankomst per kamer 1 fles prosecco en bonbons of fruit en een kortingskaart Abtenau waarbij u kunt profiteren van verschillende voordelen zoals gratis entree in museum Arlerhof. 



Hotel Voglauerhof ligt tussen de indrukwekkende bergen en groene bossen. Abtenau is gelegen in het Lammertal, 45 kilometer ten zuiden van de stad Salzburg. In het Lammertal kunt u genieten van de unieke sfeer, het gezellige marktplein en de vele leuke winkeltjes. Het is een heerlijk vakantieadres voor zowel rustzoekers als actievelingen. Hotel Voglauerhof is een ideaal startpunt voor vele excursies.



Na een dag vol avontuur kunt u lekker relaxen of een drankje drinken aan de bar in het hotel. ’s Avonds in het restaurant kunt u genieten van zowel internationale als regionale gerechten. Twijfel niet en boek deze autovakantie naar Hotel Voglauerhof in Abtenau nu!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design