Toon filters
Sluit filters

Park Hotel Jolanda

Nederland, Gardameer, San Zeno di Montagne

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€99,-
Bekijk Aanbod

Informatie Park Hotel Jolanda


Autovakantie Italië - Parkhotel Jolanda ***


Geniet in het 3-sterren Park Hotel Jolanda van een ontspannen autovakantie. Dit hotel is mooi gelegen op slechts 100m van het centrum van San Zeno di Montagna en biedt u een prachtig uitzicht over het Gardameer. Inclusief ontbijt, diner en gratis gebruik van het zwembad en wellnessgdeelte met o.a. sauna, Turks Bad en zoutbaden.



Park Hotel Jolanda is gelegen in San Zeno di Montagna, een rustig dorpje dat omgeven wordt door een groene natuur, en vormt een prima uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. Maak bijvoorbeeld heerlijke wandel- en mountainbiketochten, verken de bergketen Monte Baldo en bezoek de sfeervolle plaatsjes rondom het Gardameer zoals Sirmione en Malcesine. Of spendeert u uw dagen liever aan het uitgestrekte Gardameer, waar u heerlijk kunt zonnebaden en genieten van een hapje en een drankje in één van de gezellige lokale restaurants.



Vanuit San Zeno di Montagna brengt u daarnaast eenvoudig aan bezoek aan Verona. In deze schitterende stad vindt u vele interessante bezienswaardigheden. Bewonder o.a. het Romeinse Amfitheater, de diverse kerken, pleinen en kastelen en natuurlijk Casa di Giullieta, het huis uit het alom bekende verhaal Romeo en Julia. Het romantische Venetië ligt op ca. 1,5 uur rijden en is een echte aanrader. U treft hier prachtige bezienswaardigheden als de Brug der Zuchten, het Dogenpaleis en San Marcoplein. Ook de stad Mandova is een bezoekje waard. De idylische en eeuwenoude stad ligt op ca. 50 km van het hotel.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design