Toon filters
Sluit filters

Bakungs Beach Hotel

Nederland, Bali, Kuta

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€801,-
Bekijk Aanbod

Informatie Bakungs Beach Hotel


Zonvakantie Bali - Bakungs Beach Hotel ***


Prachtige witte zandstranden, een helderblauwe zee en een authentieke cultuur; dat is Bali! U verblijft in het 3-sterren Bakungs Beach Hotel gelegen nabij het populaire Kuta en op slechts 100m van het zandstrand. Het hotel is een ideale uitgangsbasis voor uw verblijf op Bali en heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding en uw vliegreis is met de beste 5-sterren airline ter wereld; Qatar Airways of per topairline KLM. Wacht dus niet langer en boek snel uw vakantie naar dit schitterende eiland!



Het is heerlijk genieten op het geliefde vakantie eiland Bali, bij uitstek een prima bestemming om uw zonvakantie door te brengen. Bakungs Beach Hotel bevindt zich op ca. 10 minuten rijafstand van het centrum van het gezellige Kuta en op slechts 100m van het zandstrand. In deze levendige badplaats vindt u vele winkeltjes, restaurants en bars. Maar ook cultuur- en natuurliefhebbers kunnen zich hier uitstekend vermaken. Bezoek bijvoorbeeld Tanah Lot, de schitterende tempel die op een rots in zee staat. U kunt er ook voor kiezen een bezoek te brengen aan de eindeloze sawa’s, vulkanen of tempels. Ook erg leuk is de plaats Ubud, het culturele centrum van Bali. Op Bali hoeft u zich nooit te vervelen!



Gedurende uw zonvakantie in het 3-sterren Bakungs Beach Hotel kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Het hotel beschikt over een prachtige tuin met een zwembad en zonneterras waar u heerlijk kunt ontspannen. Ook kunt u tegen betaling genieten van een ontspannende massage in het Spa & Wellness Center. In het restaurant worden internationale gerechten geserveerd en bij de poolbar kunt u terecht voor talloze cocktails, sandwiches en snacks. Het hotel organiseert één keer per week traditioneel Balinese dansen en tevens is het mogelijk om fietsen te huren.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design