Toon filters
Sluit filters

Mercure Hotel Bali Legian

Nederland, Bali, Legian

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€882,-
Bekijk Aanbod

Informatie Mercure Hotel Bali Legian


Mercure Hotel Bali Legian****


Geniet van luxe en comfort op het prachtige Bali! Gedurende uw heerlijke zonvakantie verblijft u in het 4-sterren hotel Mercure Hotel Bali Legian op een super aantrekkelijke locatie, namelijk bij het strand, leuke winkels, bars en restaurants! Een perfecte uitvalsbasis om Bali te ontdekken, verschillende bezienswaardigheden en plaatsen zoals Kuta en Seminyak zijn op korte afstand te bereiken. Geniet van de bijzondere cultuur, prachtige natuur en het heerlijke weer op uw zonvakantie naar Bali!



Het 4-sterren hotel Mercure Hotel Bali Legian is gelegen in het Legian Kelod gebied dat bekend staat om zijn leuke winkeltjes, bars en restaurants. Het hotel is dan ook een uitermate geschikte uitvalsbasis om de omgeving en Bali te ontdekken. Het strand is op loopafstand, winkeltjes, bars en restaurants zijn vrijwel om de hoek en vele bezienswaardigheden en steden zoals Kuta en Seminyak liggen op korte afstand. Daarnaast kunt u in het hotel helemaal tot rust komen. Het hotel heeft luxe, comfort en service hoog in het vaandel staan, zodat u niks te kort komt. Met vele faciliteiten waaronder o.a. een binnen- en buitenbad, restaurant, bar en lounge en gratis WiFi zult u gegarandeerd aangenaam verblijven en kunnen genieten.



Legian is een rustige badplaats en staat bekend om zijn mooie strand en de ultieme ligging. Vele bezienswaardigheden en steden zoals Denpasar, Kuta en Seminyak zijn op korte afstand te bereiken. Legian vormt een heerlijk vakantieoord met vele winkels, gezellige restaurantjes en bars. Genoeg te beleven en te zien, u zult zich dan ook geen moment vervelen op deze prachtige zonvakantie Bali!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design