Toon filters
Sluit filters

Cruise Dubai, Abu Dhabi & Oman met 2 nachten Dubai (11 dagen)

Nederland, , Dubai

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€998,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Dubai, Abu Dhabi & Oman met 2 nachten Dubai (11 dagen)


Cruise Dubai, Abu Dhabi & Oman **** incl. 2 nachten Dubai (na de cruise)




Stip Reizen is al jaren de nummer 1 voor cruises naar de Verenigde Arabische Emiraten en Oman en daar kunt u van meeprofiteren dankzij onze scherpe inkoop! Ontdek dit sprookjesachtige gebied per 4-sterren Costa Fortuna en bezoek o.a. Oman, Abu Dhabi en Dubai! Inclusief non-stop vliegreis per topairline Emirates, transfers en 8-daagse cruise inclusief alle maaltijden aan boord. Maar dat is nog niet alles, want u heeft namelijk ook nog eens 2 hotelovernachtingen in het 4-sterren Towers Rotana (of gelijkwaardig) in Dubai als uw cruise ten einde is! Gegarandeerd vertrek, gegarandeerd een topvakantie!



U vliegt vanaf Amsterdam met topairline Emirates per Boeing 777 naar Dubai inclusief 30 kg ruimbagage en alle maaltijden en drankjes aan boord. Gedurende de vliegreis hoeft u zich niet te vervelen, met uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem kunt u vele recente films bekijken, spelletjes spelen of muziek beluisteren. In Dubai gaat u aan boord van het luxe cruiseschip de Costa Fortuna. Aan boord van dit 4-sterren cruiseschip kunt u gebruik maken van de vele aanwezige faciliteiten, zoals maar liefst 4 restaurants, 11 bars, een uitgebreid wellnessgedeelte van ruim 1300 m² en 4 zwembaden! Wat wilt u nog meer!?



Tijdens de cruise legt de Costa Fortuna aan in de hoofdstad van Oman, Muscat. Hier beleeft u de echte Arabische sferen! Verken de prachtige omgeving van Muscat en bezichtig bijvoorbeeld de Sultan Qaboes Moskee, de stadsmuur met de al-Bab al-Kabir (Grote poort) en het officiële paleis van de Sultan, het Al-Alam Palace. Vervolgens vaart het cruiseschip in de richting van Khasab. Deze stad word ook wel het ‘Noorwegen van het Midden-Oosten genoemd’ om zijn prachtige natuur met steile bergen en fjorden. Na een bezoek aan Khasab in Oman vaart de Costa Fortuna verder naar Abu Dhabi, de rijkste en belangrijkste Emiraat, dat bekend staat om de Formule 1 races en de Sjeik Zayed-moskee, de 7e grootste moskee ter wereld. Bent u een Formule 1 fan? Grijp dan uw kans en breng een bezoek aan het Yas Marina Circuit! Ook het eerste attractiepark van Ferrari, Ferrari World, is zeker een bezoekje waard. Tot slot vaart de Costa Fortuna terug naar Dubai, waar u nog maar liefst 2 nachten in het prachtige 4-sterren Towers Rotana Hotel (of gelijkwaardig) verblijft. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om op eigen gelegenheid deze bijzondere stad te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het Dubai museum, waar u alles leert over het heden en verleden ban deze imposante stas of bezoek de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. Een absolute aanrader is rondwandelen op één van de vele soeks (markten) die Dubai rijk is.  



5e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor de vijfde keer op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013 en 2014 ontvangt Stip Reizen ook in 2015 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de beste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al viermaal eerder in de wacht wist te slepen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich door het grote aantal verkochte cruises van Costa van alle andere reisorganisaties uit Nederland, Belgie en Luxemburg te onderscheiden. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design