Toon filters
Sluit filters

Riviercruise Rondje Nederland

Nederland, , Diverse locaties

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€239,-
Bekijk Aanbod

Informatie Riviercruise Rondje Nederland


Riviercruise Rondje Nederland


Vaar in hartje hoogseizoen met het 3-sterren-plus MS Allegro, een écht Stip-schip, naar de meest authentieke plaatsen in Nederland. Afhankelijk van uw gekozen route doet u o.a. Heusden en Grave in het zuiden van Nederland of Kampen en Lemmer in Overijssel en Friesland aan. Bovendien zijn de twee routes te combineren tot een prachtige 8-daagse riviercruise waarmee u niets hoeft te missen. Tijdens de cruise zijn verblijf o.b.v. van volpension, dus inclusief ontbijt, lunch en diner en live muziek inbegrepen!



Indien u de 5-daagse riviercruise met vertrek op 16/07 boekt, gaat u in Rotterdam (Boompjeskade) aan boord van het MS Allegro en is de eerste bestemming Dordrecht. Maak hier een dagtocht naar Nationaal Park de Biesbosch of aanschouw de typisch Nederlandse molens in Kinderdijk, die met de waterbus goed te bereiken zijn. Via het prachtige gerestaureerde vestingstadje Heusden en Grave vaart het MS Allegro naar de oudste stad van Nederland: Nijmegen. Historische gebouwen, parken, musea en gezellige winkelstraten; u vindt het er allemaal. Nadat het MS Allegro in Arnhem is aangekomen dient u zich te ontschepen of het moet zijn dat u de 4- of 8-daagse riviercruise heeft geboekt. In dat geval is de volgende bestemming de gezellige Hanzestad Zutphen en Kampen, beiden gelegen aan de prachtige IJssel. Na een bezoek aan het Friese Lemmer, waar u het grootste stoomgemaal ter wereld vindt, vaart het cruiseschip naar Lelystad. Vaar hartje zomer met het MS Allegro een rondje door Nederland!  





Aan boord van het MS Allegro geniet u van een comfortabel verblijf, waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Geniet van dagelijks live muziek, waag een dansje op de dansvloer en klets bij met uw reisgenoten. Uniek onder rivierschepen is dat het MS Allegro over een personenlift beschikt, waarmee u alle dekken bereikt. Wacht niet te lang en boek nu deze unieke riviercruise die alleen bij Stip Reizen wordt aangeboden!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design