Toon filters
Sluit filters

Cruise van Italië naar Denemarken

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€929,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise van Italië naar Denemarken


Cruise van Italië naar Denemarken ****


Boek nu deze heerlijke 13-daagse voorjaarscruisevakantie van Italië naar Denemarken per 4-sterren Costa Favolosa. Natuurlijk zijn de vliegreis , de transfers en de cruise inclusief alle maaltijden aan boord inbegrepen. Alléén vertrek op 16 mei, dus mis deze kans niet! 



Na de vliegreis per KLM van Amsterdam naar Genua volgt de korte transfer naar de haven van Savona waar de Costa Favolosa al klaar ligt. U brengt een bezoek aan het zonnige Málaga, één van de bekendste plaatsen van het prachtige Andalusië. In het oude centrum is de invloed van de Moren nog altijd zichtbaar en vindt u de belangrijkste bezienswaardigheden. Zo kunt u een bezoek brengen aan de Moorse vesting Alcazaba en het imposante fort van Gibralfaro, vanwaar u schitterende panorama’s over de wijde omgeving ziet.  Daarna zet het cruiseschip via Cádiz koers naar de hoofdstad van Portugal: Lissabon. Gelegen op zeven heuvels zorgt de stad voor unieke uitzichten over stad en oceaan. Maak kennis met deze prachtige stad en neem o.a. een bezoek aan de, na een aardbeving intact gebleven, wijk Alfama waar u het oude Lissabon kunt ontdekken en u wordt meegevoerd door traditionele fado muziek.  De dag erna komen we aan in Vigo. Deze stad is gebouwd tegen een heuvel en omringd door bergen. Struin door de sfeervolle straatjes en strijk neer op één van de vele terrasjes. Of maak een excursie naar het indrukwekkende pelgrimsoord Santiago de Compostella. Ook het Franse Cherbourg, gelegen in Normandië en waar de geallieerden tijdens de Tweede Wereldoorlog op D-day landden, ontbreekt niet tijdens deze heerlijke voorjaarscruise. Na Harwich, vanwaar u per excursie eenvoudig Londen bereikt, en Warnemünde, vanwaar u de mogelijkheid heeft om Berlijn te bezichtigen. Tot slot zet de Costa Favolosa koers naar de eindbestemming Kopenhagen. Nadat u zich heeft ontscheept volgt de transfer naar de luchthaven van Kopenhagen. Na de terugvlucht per KLM naar Amsterdam bent u een fantastische cruise ervaring rijker!



U vaart met de Costa Favolosa, waar schoonheid en de betoverende magie van sprookjes centraal staan. De enorme ruimtes zijn ingericht om uw cruisevakantie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo biedt het uitgebreide scala aan faciliteiten u de kans om heerlijk te ontspannen, zonnen, winkelen, sporten of uitjes met het hele gezin te ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het prachtige theater dat zich over 3 verdiepingen uitstrekt, de moderne 4D-bioscoop of een wedstrijd die middels de modernste computergames in de Playstation Area kan worden beslist? Natuurlijk mag een plons in één van de 4 zwembaden tijdens uw cruise niet ontbreken. Of het nu mooi weer is of niet, het zwembad met uitschuifbaar dak zorgt altijd voor de nodige waterpret.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design