Toon filters
Sluit filters

Hotel Hard Rock Hotel Ibiza

Nederland, Ibiza, Playa d'en Bossa

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€807,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Hard Rock Hotel Ibiza


Zonvakantie Ibiza - Hard Rock Hotel*****


Boek nu een heerlijke zonvakantie naar het kleurrijke eiland Ibiza. U verblijft in het trendy 5-sterren Hard Rock Hotel in de populaire badplaats Playa d'en Bossa, direct aan het zandstrand. Playa d’en Bossa heeft het langste en breedste zandstrand van het hele eiland en met de vele leuke beachbars en een ruime keuze aan watersportfaciliteiten hoeft u zich hier geen moment te vervelen. Behalve strand vindt u in Playa d’en Bossa een groot aanbod aan restaurants, bars en winkels. De gunstige ligging, een heerlijk zandstrand, hippe hotels en een levendig uitgaansleven zorgen ervoor dat Playa d’en Bossa dé vakantiebestemming van Ibiza is.



De hoofdstad van het eiland, Ibiza-Stad, ligt op ca. 3 km afstand van Playa d'en Bossa en is zeker een bezoekje waard! De stad is gebouwd tegen een heuvel en vanaf de kathedraal Santa Maria d’Eivissa op de top van de heuvel, heeft u prachtig uitzicht over de stad. De oude stad leent zich uitstekend voor een cultuurwandeling langs de oude stadsmuren en door smalle straatjes. Ook de kleurrijke hippiemarkt in Es Canar mag tijdens uw verblijf op Ibiza niet ontbreken. Huur ook eens een auto en ontdek prachtige baaien en pittoreske dorpjes. 



Tijdens uw verblijf in het allereerste Europese Hard Rock Hotel zal het u aan niets ontbreken! Uw kamer is modern en trendy ingericht en dagelijks ontbijt is inbegrepen. Het hotel beschikt o.a. over 2 zwembaden, een apart kinderbad, meerdere restaurants en bars en een groot podium in de buitenlucht waar regelmatig concerten worden gegeven. In het Spa Center kunt u ontspannen in de sauna, de thermale baden of genieten van een heerlijke massage. Nabij het hotel vindt u diverse winkeltjes, restaurants en clubs.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design