Toon filters
Sluit filters

Marble Stella Maris

Nederland, Ibiza, San Antonio

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€499,-
Bekijk Aanbod

Informatie Marble Stella Maris


Zonvakantie Ibiza - Marble Stella Maris ****


Maak kennis met het kleurrijke Ibiza! Op een toplocatie nabij 2 schilderachtige baaien en het centrum van San Antonio vindt u het compleet vernieuwde Marble Stella Maris. Dit ruim opgezette 4-sterren resort beschikt over uitgebreide faciliteiten voor jong en oud, maar bovenal u verblijft op basis van All Inclusive, met premium service tegen een kleine toeslag.



Marble Stella Maris ligt aan de westkust van Ibiza, op ca. 500m van de prachtige zandstranden van Cala Gracio en Cala Gracioneta. In de nabije omgeving van het hotel vindt u enkele restaurants en op ca. 3 km afstand ligt de gezellige badplaats San Antonio met uitgebreide uitgaansmogelijkheden. Wandel langs de gezellige boulevard, strijk neer op een terrasje of struin door de kronkelende straatjes vol winkeltjes. Andere aanraders op het eiland zijn de hippiemarkt in Es Canar en ook een bezoek aan de hoofdstad, Ibiza-Stad, mag niet ontbreken tijdens uw zonvakantie Ibiza.



Marble Stella Maris heeft alles in huis voor een aangename strandvakantie. Zo zijn er 2 zwembaden, rondom staan de ligbedjes al voor u klaar. Voor een verfrissend drankje kunt u terecht in de poolbar of de chill-out bar. Ga ook zeker eens langs bij La Bodega voor overheerlijke tapas en een goed glas wijn. Verder zijn er een buffetrestaurant, meerdere à-la-carte restaurants en een gezellig entertainment- en animatie programma met verschillende activiteiten voor zowel jong als oud. Ook kinderen zullen zich in dit tophotel uitstekend vermaken. Er is een speeltuintje, game&funroom en in de zomer worden er kinderkooklessen georganiseerd. 



Kortom, geniet van dit indrukwekkende resort, de fraaie zonsondergangen en laat u heerlijk verwennen in het Marble Stella Maris!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design