Toon filters
Sluit filters

Cruise Noorse Fjorden

Nederland, , Kopenhagen

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.049,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Noorse Fjorden


Cruise Noorse fjorden ****


Deze 8-daagse cruise per onlangs compleet gerenoveerde 4-sterren MSC Opera neemt u mee naar de adembenemende Noorse fjorden. Het cruiseschip vertrekt vanuit Kopenhagen en meert aan in o.a. Warnemünde, vanwaar u Berlijn kunt bezoeken, Bergen, Geiranger en Flåm. Bij deze spectaculaire hoogseizoencruise zijn de vliegreis per Transavia, 10 kg handbagage en cruise met alle maaltijden aan boord inbegrepen. Gegarandeerd vertrek!



Na de vliegreis van Eindhoven naar Kopenhagen reist u op eigen gelegenheid naar de haven van de hoofdstad van Denemarken. Hier scheept u zich in op de onlangs compleet gerenoveerde MSC Opera. Er ligt een prachtige vaarroute in het verschiet waarbij wonderschone fjorden en gletsjers en mooie steden elkaar afwisselen. Geniet vanaf de top in Bergen van een prachtig uitzicht over de bergrijke omgeving met watervallen en diepe valleien, ontdek vanuit Geiranger het fantastische Geirangerfjord en natuurlijk mogen ook het prachtige Flåm niet ontbreken tijdens deze cruise. Vol onvergetelijke indrukken is het in Kopenhagen weer tijd om van boord te stappen en op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Kopenhagen te reizen, vanwaar u per Transavia naar eindhoven vliegt. 



Vaar mee aan boord van de onlangs compleet gerenoveerde MSC Opera en beleef een heerlijke cruise ervaring! De MSC Opera doet zijn naam alle eer aan: klassiek, groots en weelderig. Het is een luxe cruiseschip dat een lofzang verdient! Er heerst een gevoel van grootsheid en ruimte op MSC Opera, één van MSC Cruises meest gastvrije cruiseschepen. De grondige renovatie van de MSC Opera betekent dat het cruiseschip klaar is voor de toekomst. Er zijn meer hutten, meer eetgelegenheden, meer vrije tijd en entertainmentruimtes, meer wellness en meer ruimte voor kinderen. En dit is slechts een voorproefje van wat de MSC Opera u te bieden heeft!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design