Toon filters
Sluit filters

Grand Voyage van Singapore naar Europa

Nederland, , Singapore

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€3.459,-
Bekijk Aanbod

Informatie Grand Voyage van Singapore naar Europa


Grand Voyage van Singapore naar Europa ****


Ontdek het mystieke Azië en Dubai tijdens deze prachtige 32-daagse cruise van Singapore naar Italië! Op 8 november vertrekt de Costa Luminosa voor een eenmalige Grand Voyage naar prachtige bestemmingen in het mystieke Verre Oosten & Dubai. En de prijs? Deze is zoals u van ons gewend bent! Inclusief cruise, transfers, vliegreis per KLM met 23 kg ruimbagage, gratis dranken tijdens lunch & diner én 6 excursies, namelijk:

- De spirit van Singapore (ca. 4,5 uur) - Singapore

- Hoogtepunten van Phuket en culturele show (ca. 5 uur) - Phuket, Thailand

- Mumbai citytour (ca. 5,5 uur) - Mumbai, India

- De zandduinen van Dubai per 4 x 4 (ca. 4 uur) - Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

- Mystiek Muscat (ca. 4 uur) - Muscat, Oman

- Rome & St. Pieter (ca. 9,5 uur) - Civitavecchia/Rome, Italië



Vanaf Amsterdam vliegt u comfortabel én rechtstreeks per KLM naar Singapore, waarna de transfer u naar de haven brengt. Hier ligt de diamant in de Costa-vloot, het prachtige 4-sterren Costa Luminosa, al op u te wachten. Ontspan en geniet aan boord van het schip, terwijl het cruiseschip via Singapore koers zet naar schitterende bestemmingen, zoals Maleisië, Thailand, Sri Lanka, India en Dubai!



U heeft 2 dagen de tijd om kennis te maken met het bijzondere Singapore. De contrasten en combinaties van het westen en oosten zullen u al snel opvallen. Zo kent deze moderne stad hightech attracties en gigantische shoppingcentra, terwijl het daarnaast authentieke bezienswaardigheden en typisch Oosterse aangelegenheden herbergt. Vervolgens begint de Costa Luminosa aan haar unieke vaarroute. In het programma zijn schitterende bestemmingen opgenomen. Bewonder in Maleisië de hoofdstad Kuala Lumpur, geniet van de parelwitte stranden in het Thaise Phuket en laat u in Colombo verrassen door de mix tussen het oude en nieuwe Sri Lanka. Ervaar vervolgens de Bollywood-cultuur, enorme steden en koloniale geschiedenis in India. Maar ook het overweldigende Dubai, waar u 2 dagen verblijft, zal tot de verbeelding spreken. Bezoek bijvoorbeeld het Dubai museum, waar u alles leert over het heden en verleden ban deze imposante stas of bezoek de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. Een absolute aanrader is rondwandelen op één van de vele soeks (markten) die Dubai rijk is. Tijdens de Grand Voyage legt de Costa Luminosa aan in de hoofdstad van Oman, Muscat. Hier beleeft u de echte Arabische sferen! Verken de prachtige omgeving van Muscat en bezichtig bijvoorbeeld de Sultan Qaboes Moskee, de stadsmuur met de al-Bab al-Kabir (Grote poort) en het officiële paleis van de Sultan, het Al-Alam Palace. Eenmaal in Europa heeft u ook nog volop tijd om het grootste Griekse eiland, Kreta, te bezichtigen. Tot slot bezoekt u Civitavecchia. Maak vanuit deze haven een dagtocht naar het oude Rome, ideaal om het Colosseum, Forum Romanum, Vaticaanstad en het Pathenon te bezichtigen. Na aankomst in Savona volgt de transfer naar de luchthaven, waar u naar Amsterdam vliegt. Dit betekent helaas bijna het eind van een onvergetelijke cruisevakantie!



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design