Toon filters
Sluit filters

Fly & Go Macedonië - Metropol Hotel

Nederland, Ohrid, Ohrid

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€429,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly & Go Macedonië - Metropol Hotel


Fly & Go Macedonië - Metropol Hotel ****


Metropol Lake Resort bestaat uit 3 hotels; Bellevue, Metropol en Tourist. Metropol is het comfortabele 4-sterren hotel en ligt in het midden. Met uw huurauto kunt u het groene Macedonië met haar eeuwenlange geschiedenis ontdekken. Cultuur snuiven kunt u hier volop!





Macedonië is een land vol historie met sporen uit het verleden, vele culturele bezienswaardigheden, maar ook een land met prachtige meren, bossen en gebergten. Daardoor is Macedonië zeer aantrekkelijk voor iedereen. Het meer van Ohrid is een van de belangrijkste toeristische plekken in Macedonië. Dit 289 meter diepe meer is één van de grootste van de Balkan en tevens één van de oudste meren ter wereld en herbergt dan ook diersoorten die elders niet voorkomen.



Het landschap in Macedonië is behoorlijk bergachtig en bosrijk. Rij met uw huurauto door grillige gebergten en bezoek oude Griekse en Romeinse overblijfselen, prehistorische opgravingen, vele versierde kerken en imposante kloosters.

Ook Struga is een bezoekje waard; dit is naast Ohrid de tweede grote stad aan het meer van Ohrid. Zie met eigen ogen waarom de stad de bijnaam 'stad van de bruggen' heeft gekregen en snuffel rond in de diverse winkeltjes. Vergeet vooral niet een hapje te eten en te drinken in één van de vele restaurantjes en barretjes. U kunt hier voor weinig geld heerlijk eten! Ook een bezoek aan het beroemde Kalista klooster met de Zwarte Madonna ook niet ontbreken.



De goede service en vriendelijke bevolking zorgt ervoor dat u zich tijdens uw vakantie in Macedonië echt welkom voelt. Wacht dus niet langer en boek deze voordelige Fly & Go naar het relatief onbekende Macedonië in het hart van de Balkan en geniet van een heerlijk klimaat, culturele bezienswaardigheden en schitterende natuur met prachtige meren, bossen en gebergten. Op naar Macedonië!



 



 



 



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design