Toon filters
Sluit filters

Casas de Cala Ferrera

Nederland, Mallorca, Cala d'Or

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€352,-
Bekijk Aanbod

Informatie Casas de Cala Ferrera


Zonvakantie Mallorca - Casas de Cala Ferrera ***


Casas de Cala Ferrera is rustig gelegen in de bekende badplaats Cala d'Or, op loopafstand van het strand. De vriendelijke sfeer, de comfortabele appartementen, de heerlijke zwembaden en de scherpe prijzen maken Casas de Cala Ferrera tot een perfect vakantieadres voor het hele gezin!



Cala d’Or is gelegen aan de oostkust van Mallorca en doet zijn naam, gouden baai, eer aan. De baaien met intieme zandstrandjes, de in Moorse stijl gebouwde huizen en hotels, gecombineerd met de talloze winkel- en uitgaansmogelijkheden maken Cala d’Or uniek. In het gezellige centrum vindt u tal van winkels, terrassen, bars, restaurantjes en een prachtige haven. 



In de heuvelachtige en bosrijke omgeving van Cala d’Or is het prachtig wandelen. Maar het achterland biedt meer. Zoals Palma de Mallorca, de relaxte, mediterrane hoofdstad met trendy winkels, gezellige pleinen en een grote jachthaven. Of Valldemosa, het op 400 meter boven zeeniveau gelegen plaatsje met Arabische invloeden, omgeven door olijfboomgaarden en met het bekende klooster ‘Cartuja de Valldemosa’. Mis ook niet een panoramische rit met het antieke houten treintje van Palma naar Sóller. Het treintje tuft u door het mooie bergachtige landschap vol citrusgaarden, olijfterrassen en slaperige dorpen. Sluit uw uitstapje af met een heerlijke tapasschotel in één van de restaurants.



Cala d’Or: een prima bestemming voor een afwisselende vakantie!



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design