Toon filters
Sluit filters

Ibis Style Bali Petitenget

Nederland, Bali, Seminyak

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€842,-
Bekijk Aanbod

Informatie Ibis Style Bali Petitenget


Ibis Style Bali Petitenget***


Het is heerlijk genieten op het geliefde vakantie eiland Bali, bij uitstek een prima bestemming om uw zonvakantie door te brengen. U verblijft in het Ibis Style Bali Petitenget, gunstig gelegen nabij de badplaats Seminyak en het zandstrand. Seminyak is 'the place to be' op Bali met een fantastische kustlijn, stijlvolle restaurants, bars en boetiekjes en een bruisend nachtleven met trendy loungebars en nachtclubs.



Ibis Style Bali Petitenget beschikt over vele faciliteiten waaronder een restaurant waar gerechten worden geserveerd en een zwembad met zonneterras en ligbedden. Tijdens uw verblijf is dagelijks ontbijt inbegrepen; ook is het mogelijk om tegen een toeslag halfpension of volpension te boeken. De vriendelijkheid van het personeel en de gezellige sfeer in het hotel maken uw vakantie compleet!



Het schitterende eiland Bali is bij uitstek geschikt voor liefhebbers van zon, zee en strand. Maar natuurlijk heeft Bali ook op het gebied van cultuur en natuur genoeg te bieden. Ontdek de unieke Balinese cultuur, vele tradities en geniet van het adembenemende landschap met vele vruchtbare rijstvelden. Een bezoekje aan de eindeloze sawa’s, vulkanen of tempels is zeker de moeite waard! Of maak kennis met de Balinese kunst en traditionele ambachten tijdens een bezoek aan het prachtig gelegen kunstenaarsdorpje Ubud. Wacht dus niet langer en boek snel deze voordelige zonvakantie en ontdek Bali vanuit het populaire Seminyak.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design