Toon filters
Sluit filters

Cruise de mooiste eilanden van de Middellandse Zee

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.098,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise de mooiste eilanden van de Middellandse Zee


Cruise de mooiste eilanden van de Middellandse Zee ****


HOOGSEIZOENSPECIAL! We hebben een cruise voor de echte liefhebber geselecteerd. Vaar per 4-sterren Costa neoClassica naar de mooiste eilanden van de Middellandse Zee. Zo brengt u o.a. een bezoek aan Elba, Sicilië, Malta, Sardinië én Corsica tijdens 1 cruisevakantie! Inclusief zijn o.a. de vliegreizen per KLM en alle maaltijden aan boord. Kijk en vergelijk gerust; deze cruise is nergens voordeliger te boeken! 



Na de comfortabele vliegreis vanuit Amsterdam naar Genua reist u op eigen gelegenheid naar de haven van Savona (transfer is zeer voordelig optioneel bij te boeken). Hier stapt u aan boord van het 4-sterren Costa neoClassica, een cruiseschip van de Costa neoCollection. De grondige renovatie en het neoCollection concept, met o.a. langere aanlegtijden en flexibele dinertijden, maken dat u aan boord van Costa neoClassica optimaal van comfort kan genieten. Maak kennis met culinaire hoogstandjes, drink een drankje in één van de sfeervolle bars en lounges, beproef uw geluk in het casino en ontspan in het wellnessgedeelte. U hoeft zich aan boord geen moment te vervelen!



De eerste bestemming van deze heerlijke cruise is Portoferraio, de grootste stad op het Italiaanse eiland Elba en behorend tot de Toscaanse archipel. Stap terug in de tijd tijdens het maken van een heerlijke standswandeling door het historisch centrum en aanschouw o.a. de oude vestingsmuren, ga met de kabelbaan naar het hoogste punt van het eiland (Monte Capanno, 1019m hoog), vanwaar u een prachtig uitzicht heeft of drink een verfrissend drankje op een van de vele gezellige terrasjes die de stad rijk is. De tweede bestemming is Capri, waar u maar liefst 2 dagen verblijft. Bekende attracties zijn de blauwe grotten, de Marina Piccola, de Belevedere van Tragara en de uitstekende rotsen van de kustlijn. Ook zijn er ruïnes van Romeinse villa's te vinden. Na de blauwe grotten is het museum de Villa San Michele de belangrijkste trekpleister, met een rode granieten sfinx hoog gelegen op het eiland en uitziend over de baai. Vervolgens maakt u kennis met Salerno, gelegen in het Italiaanse Campanië. Hier vindt u een prachtige boulevard met een fantastisch panorama, lanen met palmbomen, oude gebouwen en vele bars en restaurants met gezellige terrasjes. Vanuit Salerno zijn de pittoreske plaatsjes langs de Amalfi kust gemakkelijk te bereiken met zowel de bus als de boot. En wat te denken van Catania op Sicilië? Het historische stadscentrum staat al meer dan 10 jaar samen met 8 andere barokke steden in de Val di Noto op de Wereldergoedlijst van UNESCO. Enkele interessante bezienswaardige kerken zijn o.a. de Kathedraal van Catania, de Badia di Sant’Agata, de San Benedetto en de Collegiata. Catania is tevens een stad rijk aan indrukwekkende paleizen! Maar ook Valletta (de hoofdstad van Malta), Trapani (Sicilië) en Olbia (Sardinië) mogen niet ontbreken tijdens deze prachtige cruisevakantie. Na Propriano op Corsica, een stad met heerlijke stranden en het Franse Toulon keert de Costa neoClassica terug naar de haven van Savona. U reist vervolgens op eigen gelegenheid terug naar de luchthaven van Genua voor uw terugvlucht per KLM naar Amsterdam. Vol indrukken en mooie foto's kunt u terugkijken op een heerlijke cruise!



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design