Toon filters
Sluit filters

Areias Appartementen

Nederland, Algarve, Albufeira

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€295,-
Bekijk Aanbod

Informatie Areias Appartementen


Zonvakantie Portugal - Areias Appartementen***


Areias Appartementen is een kleinschalig appartementencomplex met een ideale ligging in Albufeira. Overdag kunt u heerlijk van de zon genieten aan het zwembad en in de avond wandelt u zo naar de gezellige Strip met tal van uitgaansgelegenheden. 



Albufeira was vroeger een pittoresk vissersdorp maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste toeristische trekpleisters van de Algarve. De badplaats kent prachtige stranden, een gezellige boulevard met tientallen restaurants en winkeltjes en veel leuke bezienswaardigheden. Daarnaast staat vakantiebestemming Albufeira bekend om z'n bruisende nachtleven. Als de avond valt komt het centrum tot leven, met name ‘The Strip’, een straat in de aangrenzende badplaats Praia da Oura, gevuld met uitgaansgelegenheden, is the-place-to-be.



Vanwege de centrale ligging aan de Algarve heeft u in Albufeira eigenlijk alles binnen handbereik. Ontdek het prachtige achterland met vele bezienswaardigheden en geniet onderweg van de heerlijke lokale keuken. Bewonder de grillige kust met schilderachtige dorpjes eens van een andere kant tijdens een boottocht langs de prachtige kust van de Algarve. Vakantie in Albufeira: beleef en geniet!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design