Toon filters
Sluit filters

George & Dawn

Nederland, Zakynthos, Agios Sostis

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€249,-
Bekijk Aanbod

Informatie George & Dawn


Zonvakantie Zakynthos - Appartementen George & Dawn ***


George & Dawn is een zeer geliefd en uitstekend beoordeeld appartementencomplex. Het kleinschalige complex is genoemd naar de Griekse gastheer George en Zuid-Afrikaanse gastvrouw Dawn die er samen met hun kinderen voor zorgen dat uw vakantie een succes wordt. Het kleinschalige complex bestaat uit 29 appartementen en biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Kom heerlijk tot rust aan het zwembad, geniet van een lekker koud drankje bij de poolbar en haal uw boodschappen bij de minimarkt die bij het complex gelegen is. Ook is er een een snackbar waar u terecht kunt voor een lichte maaltijd. De appartementen zijn ideaal gelegen op loopafstand van het strand en het gezellige centrum van Agios Sostis.



Aan het strand treft u diverse restaurants, terrasjes en winkels, waar u heerlijk rond kunt struinen. Vanuit Agios Sostis kunt u leuke uitstapjes maken naar de omliggende badplaatsen zoals Zakynthos-stad en de levendige badplaats Laganas. In Laganas vertrekken ook de boottochten naar het voor de kust gelegen eilandje Marathonissi waar de beroemde Caretta zeeschildpadden hun eieren leggen.



Boek nu uw zonvakantie naar het zonnige Zakynthos en geniet van de gastvrijheid van Appartementen George en Dawn én al het goeds wat het groene Zakynthos te bieden heeft!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design