Toon filters
Sluit filters

Lofos Appartementen

Nederland, Kreta, Piskopiano

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€199,-
Bekijk Aanbod

Informatie Lofos Appartementen


Zonvakantie Kreta - Lofos Appartementen **+


Ontdek het schitterende Kreta vanuit het kleinschalige en gemoedelijke appartementencomplex Lofos, dat in het Grieks heuvel betekent. Maak kennis met de Griekse gastvrijheid en geniet van een schitterend uitzicht over het landschap van Kreta. Bovendien wordt het appartementencomplex op Zoover zeer goed beoordeeld. Wacht dus niet langer met het boeken van uw voordelige zonvakantie!

 



Het grillige landschap van Kreta is enorm divers en daarom ieder jaargetijde anders. Wanneer u vanaf zee het binnenland intrekt ziet u langzaam de fascinerende natuur veranderen. Hoge, ruige en kale bergen, vruchtbare vlaktes en diepe kloven wisselen elkaar af. Ideaal om een wandeling te gaan maken! Waan uzelf in het verleden en bekijk de ruïnes van het Minoïsche paleis Phaestos, de koningsvilla Aghia Triada en Gortys, de hoofdstad van Kreta tijdens het Romeinse tijdperk. Bent u meer een liefhebber van strand en gezelligheid? De levendige badplaats Chersonissos is op ca. 750m van het appartementencomplex gelegen, is te bereiken via een licht hellende weg en biedt u alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie! Zon, zee, strand en een gezellig centrum; u vindt het er allemaal!  



Tijdens uw zonvakantie verblijft u in een van de appartementen van appartementencomplex Lofos o.b.v. logies. Tegen een kleine toeslag boekt u ontbijt of halfpension, inclusief ontbijt en diner, bij!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design