Toon filters
Sluit filters

Clube Praia Da Oura

Nederland, Algarve, Praia da Oura

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€409,-
Bekijk Aanbod

Informatie Clube Praia Da Oura


Zonvakantie Portugal - Clube Praia Da Oura ***


In het zuiden van Portugal liggen de Algarve met uitgestrekte stranden, imposante rotsformaties en schitterende baaien. In deze populaire toeristische streek hebben wij voor u het aparthotel Clube Praia Da Oura geselecteerd. Hier geniet u van een heerlijke zonvakantie aan één van de mooiste stranden van Praia Da Oura tijdens uw verblijf in Clube Praia Da Oura. Dankzij de zeer prettige ligging, rustig maar toch op loopafstand van het centrum, is dit een fijne uitvalsbasis om Praia Da Oura en omgeving te ontdekken! Daarnaast zijn vliegreis en transfers inbegrepen!



Tijdens uw zonvakantie in Clube Praia Da Oura beschikt u over comfort en vele faciliteiten. U mag niet alleen gebruik maken van de faciliteiten van Clube Praia Da Oura maar ook van het naastgelegen Oura Praia zodat u het aan niets hoeft te ontbreken. Zo kunt u gebruik maken van o.a. 2 zwembaden, 2 aparte kinderbaden, diverse sport- en spelfaciliteiten, animatieprogramma en een discotheek.



Het aparthotel is gelegen in het gezellige plaatsje Praia Da Oura direct aan het mooie zandstrand. Praia Da Oura grenst aan de populaire badplaats Albufeira waar u kunt wandelen door het historische autovrije centrum met de vele winkeltjes en geniet op een terrasje van Portugese specialiteiten.



Vanuit Praia Da Oura kunt u diverse leuke uitstapjes maken. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Lissabon, een waterpretpark of maak een boottocht langs de schitterende kustlijn. Shopliefhebbers kunnen terecht in de hoofdstraat van Praia Da Oura, ook wel de 'Strip' genoemd. Hier vindt u oneindig veel winkeltjes, bars en restaurants.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design