Toon filters
Sluit filters

Excursiereis Lesbos

Nederland, Lesbos, Mytilini

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€199,-
Bekijk Aanbod

Informatie Excursiereis Lesbos


Excursiereis Lesbos


Ontdek het Griekse Lesbos tijdens deze unieke 8-daagse excursiereis. Bewonder de vele baaien, schilderachtige haventjes, kerken, kloosters en warmwaterbronnen. Het derde grootste Griekse eiland, Lesbos, is een paradijs voor wandelaars, natuurliefhebbers en vogelaars. In de hoofdstad van Lesbos, Mytilini, kunt u het prachtige historische centrum bewonderen. In het centrum vindt u vele schitterende oude herenhuizen, de Byzantijnse burcht en enkele musea. Lesbos is de ideale bestemming om zon, natuur en cultuur te combineren. Bij deze reis is een afwisselend en zeer voordelig excursieprogramma samengesteld, zodat u een goed beeld krijgt van alle hoogtepunten die dit eiland u te bieden heeft.



Onder begeleiding van een lokale Nederlandssprekende of Engelssprekende gids maken we 3 excursies en verkent u verschillende delen van dit prachtige veelzijdige eiland. Bewonder onder andere de ouderwetse tavernes met een geweldig uitzicht in Molyvos. Geniet van een avontuurlijke tocht per ezel en verken de prachtige omgeving. Ook maakt u een minicruise naar Skala Sikamineas, onderweg worden verschillende zwemstops gemaakt en heeft u de mogelijkheid om te snorkelen (bij slechte weersomstandigheden kan deze excursie mogelijk worden vervangen door een andere excursie). 



Accommodatie


Tijdens de 8-daagse excursiereis verblijft u in een 2-persoonskamer o.b.v. logies. Ter plaatse hoort u in welke 3-sterren accommodatie u overnacht. De accommodaties liggen verspreid over het eiland.



Let op: indien u langer dan 8 dagen boekt is er na 8 dagen geen excursiepakket meer en is de reis op eigen gelegenheid (overnachtingen blijven wel inbegrepen)

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design