Toon filters
Sluit filters

Rondreis Hart van Spanje & Andalusië

Nederland, Madrid, Madrid

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€679,-
Bekijk Aanbod

Informatie Rondreis Hart van Spanje & Andalusië


Rondreis Hart van Spanje & Andalusië


Stip Reizen heeft weer een prachtige rondreis voor u geselecteerd! U maakt in 9 dagen kennis met het hart van Spanje en Andalusië, twee van de mooiste regio's boordevol cultuur en historie. Naast de vliegreis, transfers en het verblijf in diverse 3- en 4-sterren hotels inclusief ontbijt inbegrepen!



Vanuit Amsterdam vliegt u per KLM naar Madrid. Aansluitend volgt een mooie stadsrondrit door de schitterende hoofdstad van Spanje en een wandeling langs enkele van de bekende bezienswaardigheden. Vanuit Madrid volgen we een mooie route langs prachtige steden en historische stadjes en door glooiende wijnstreken. Zo maakt u onder andere kennis met El Escorial, de universiteitsstad Salamanca en het sfeervolle Sevilla, Córdoba en Granada. Een bezoek aan het wereldberoemd Alhambra o.l.v. een lokale gids is ook inbegrepen in het programma.



Vooraf heeft u de mogelijkheid om het optionele dinerpakket bij te boeken. De kosten voor dit dinerpakket bedragen slechts € 65 p.p.!



Waar wacht u nog op? En boek snel deze onvergetelijke rondreis Hart van Spanje & Andalusië!  



Hotels


U verblijft tijdens de rondreis in diverse 3- en 4-sterren hotels in een kamer die minimaal is voorzien van een douche, toilet en TV.



Verzorging


U verblijft tijdens de rondreis o.b.v. logies en ontbijt. Optioneel kunt u vooraf het dinerpakket bijboeken, waarbij 8 x diner is inbegrepen.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design