Toon filters
Sluit filters

Disneys Hotel Santa Fe

Nederland, Parijs Ile de France, Marne-la-Vallée

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€199,-
Bekijk Aanbod

Informatie Disneys Hotel Santa Fe


Disneyland® Paris - Disney's Hotel Santa Fe


Voel de sfeer van Route 66 bij Disney's Hotel Santa Fe! Alle kamers van dit hotel zijn ingericht in het thema van de animatiefilm Cars. Een verblijf in dit hotel is een ervaring op zichzelf. Vanuit het hotel kun je gebruik maken van de gratis shuttlebus naar de Disney® Parken. Dit hotel is uitermate geschikt voor grotere groepen, er zijn kamers voor 6 personen beschikbaar.



Ontdek de meest betoverende themalanden in het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park. Ga op de foto met Mickey Mouse, Buzz Lightyear, Donald Duck en al je andere favoriete Disney figuren. Je komt ogen en oren tekort! Geniet van spectaculaire attracties zoals Crush's Coaster en The Twilight Zone Tower of Terror™. Zing en dans dagelijks mee met de vrolijke Disney Magic on Parade in het Disneyland® Park!



Disney's Hotel Santa Fe straalt de Indiase, Mexicaanse en Spaanse sfeer uit. In de ochtend kun je heerlijk ontbijten in het buffetrestaurant, alvorens je de gratis shuttlebus richting de Disney® Parken pakt. De kinderen kunnen in de amusementshal de leukste spelletjes spelen.



Openingstijden Disneyland® Paris: de themaparken en hotels van Disneyland® Paris zijn het hele jaar door geopend, waardoor er onderhoud gepleegd zal moeten worden tijdens reguliere openingsuren. Naast het dagelijks onderhoud is het soms noodzakelijk bepaalde attracties te sluiten voor een langere periode. De geplande sluitingen staan op deze website aangegeven. Houdt u er rekening mee dat deze planningen ieder moment en zonder aankondiging kunnen worden gewijzigd. Voor de meest actuele informatie, raden wij u aan om de flyers en/of informatieborden in de parken te raadplegen bij aankomst.



Voor het reserveren van uw Disney boeking wordt u doorgelinkt naar de website van Disneyland® Paris. Bij het afronden van de reservering worden uw credit card gegevens gevraagd, houdt u deze daarom gereed.



* The Twilight Zone Tower of TerrorTM: Geïnspireerd op The Twilight Zone® een geregistreerd handelsmerk van CBS Inc. Alle rechten voorbehouden.



© Disney  

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design