Toon filters
Sluit filters

Iberostar Santa Eulalia

Nederland, Ibiza, Santa Eulalia

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€557,-
Bekijk Aanbod

Informatie Iberostar Santa Eulalia


Zonvakantie Ibiza - Iberostar Santa Eulalia ***


Heerlijk tot rust komen op Ibiza? Dat kan in het only–adult hotel Iberostar Santa Eulalia dat in 2016 geheel werd vernieuwd. Het 3-sterren hotel ligt in een gezellige Santa Eulalia, een zeer populaire badplaats bij stelletjes en gezinnen. Iberostar Santa Eulalia ligt pal aan de schitterende Noord-Oostkust van Ibiza. Vanuit het hotel kijkt u uit over S’Argamassa Beach dat bekend staat om haar kristalhelder water, schilderachtige rotspartijen en de kalme sfeer.



Iberostar Santa Eulalia biedt de nodige faciliteiten voor een heerlijke ontspannen zonvakantie. Neem een duik in het zwembad en geniet heerlijke klimaat op het zonneterras waar de ligbedden al voor u klaar staan. Voor een verfrissend drankje en een snack kunt u terecht in de snacksbars of de 3 bars. Er is een prima buffetrestaurant en voor echte culinaire verwennerij kunt terecht in het à-la-carte restaurant in de Beach Club.



Wilt u tijdens uw strandvakantie ook iets van het eiland zien? Mogelijkheden genoeg! Bezoek een van de vele prachtige stranden die Ibiza rijk is zoals Cala Mastella, een kleine en rustige baai met azuurblauw water en een gezellige restaurantje waar u geniet van authentieke gerechten.Voor sportievelingen is het keienstrand Cala d’Albarca een aanrader. Deze ongerepte baai is alleen te voet in ca. 45 min. te bereiken maar is de wandeling zeker waard. Een bezoekje aan Ibiza-Stad mag ook zeker niet ontbreken tijdens uw zonvakantie. Maak een wandeling door het oude centrum langs de oude stadsmuren en door smalle straatjes óf ervaar het uitbundige nachtleven. Ook de hippiemarkt in Es Canar in een echte aanrader.



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design