Toon filters
Sluit filters

Fly & Go Kreta - Areti Hotel

Nederland, Kreta, Agia Galini

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€362,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly & Go Kreta - Areti Hotel


Fly & Go Kreta - Areti Hotel ***


Wilt u in alle vrijheid en op eigen tempo per huurauto het veelzijdige Kreta verkennen? Boek dan nu deze Fly & Go naar het 3-sterren Areti Hotel. Het hotel ligt in het zuiden van Kreta, vlakbij het pittoreske vissersdorpje Agia Galini en vormt een prima uitgangspunt om de bezienswaardigheden en mooiste plekjes van Kreta te bezoeken! Inclusief vliegreis, huurauto en Nederlandssprekende reisleiding.



Hotel Areti beschikt over alle benodigde faciliteiten voor een heerlijke zonvakantie. Ontspan op de ligbedden rondom het zwembad, drink een drankje aan de bar of beoefen één van de watersporten aan het strand (tegen betaling) dat u op slechts 5 minuten lopen bereikt! Uw comfortabele kamer heeft berg- of zeezicht en is van alle gemakken voorzien om te genieten van een heerlijke vakantie. 



Verken op uw eigen tempo het grootste en bekendste eiland van Griekenland en rij bijvoorbeeld naar de prachtige palmstranden Vai en Preveli. Breng een bezoek aan de hoofdstad Heraklion of bewonder het historisch paleis van koning Minos in Knossos. Ook de badplaats Gouves, Rethymnon met haar Venetiaanse haven, het romantische stadje Aghios Nikolaos en het schilderachtige Chania zijn zeker de moeite waard. Geniet op één van de vele terrasjes, slenter over de boulevard of geniet van een heerlijke Griekse maaltijd bij één van de restaurantjes. Het is allemaal mogelijk!



Boek nu deze heerlijke Fly en Go en geniet van alle facetten die Kreta te bieden heeft.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design