Toon filters
Sluit filters

All Inclusive Grand Voyage van Italië naar Dubai

Nederland, , Civitavecchia

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€3.589,-
Bekijk Aanbod

Informatie All Inclusive Grand Voyage van Italië naar Dubai


Grand Voyage van Europa naar Dubai ****


Vertrek op 30 oktober voor een prachtige éénmalige 24-daagse All Inclusive Grand Voyage cruisevakantie van Europa naar Dubai! Tijdens deze cruise per 4-sterren Norwegian Star bezoekt u o.a. Rome en de fascinerende bestemmingen Jordanië, Oman en Dubai. Tussen alle prachtige plaatsen door beleeft u op de Norwegian Star dé ultieme cruisebeleving! Wanneer u nu boekt ontvangt u namelijk een Ultimate Drinking Package t.w.v. maar liefst € 1.659,-! Het Ultimate Drinking Package houdt in dat alle frisdrank, bier, sterke dranken, cocktails en wijn (tot $ 15 per glas) zijn inbegrepen! Maar dat is nog niet alles, na de cruise verblijft u nog twee nachten in een hotel in Dubai o.b.v. logies en ontbijt! Ook de vliegreis (terugreis per topairline Etihad Airways), transfers en verblijf aan boord o.b.v. volpension is natuurlijk inbegrepen.    



Vanaf Amsterdam vliegt u comfortabel naar Rome. Na aankomst op de luchthaven brengt de transferbus u naar de haven van Civitavecchia, waar de sierlijke Norwegian Star al op u ligt te wachten. De eerste bestemming van deze schitterende vaarroute is het Zuid-Italiaanse Napels, alvorens het cruiseschip via Messina naar Katakolon vaart. Stap hier terug en breng een bezoek aan Olympia. Vanuit de haven van Piraeus kunt u vervolgens het historische Athene bezichtigen. Na de kennis te hebben gemaakt met de populaira zonbestemming Limassol volgt de doortocht door het Suez kanaal naar Aqaba in Jordanië, waar u de mogelijkheid heeft om een bezoek te brengen aan de mysterieuze rotsstad Petra. Vervolgens vervolgt de Norwegian Star haar route naar het mystieke Oman. Tot slot bereikt het populaire cruiseschip de haven van Dubai. Deze fascinerende stad biedt een samensmelting van traditionele, moderne en westerse cultuur en architectuur. U verblijft 2 hotelnachten in Dubai zodat u alle hoogtepunten van deze nieuwe stad kunt gaan ontdekken! Op de laatste dag in Dubai volgt de transfer naar de luchthaven, vanwaar u per topairline Atihad Airways terugvliegt naar Amsterdam. 



De 4-sterren Norwegian Star is een zeer comfortabel cruiseschip van toprederij Norwegian Cruise Line. Dit modern ingerichte cruiseschip met heldere kleuren onderscheidt zich door de gemoedelijke sfeer aan boord, de service en de vele faciliteiten.

Zo is er aan boord een grote showlounge waar schitterende shows worden opgevoerd, van livemuziek tot acrobatische shows. De vele bars en restaurants (wel 10 keuzes!) in verschillende stijlen nodigen uit tot gezellige avonden. Dankzij het zogenaamde Freestyle Cruising Concept kunt u bovendien eten waar, wanneer en met wie u wilt. Naast de 2 hoofdrestaurants is het Italianse restaurant 'La Trattoria' ook zeker een aanrader. En als u van sushi houdt dan moet u ook zeker een avond reserveren in 'Ginza' het Japanse themarestaurant. Voor een lange avond tafelen gaat u naar 'Le Bistro', het Franse restaurant waar u kunt genieten van een 6-gangen menu!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design