Toon filters
Sluit filters

Alpenhotel Marcius

Nederland, Karinthië, Hermagor

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€249,-
Bekijk Aanbod

Informatie Alpenhotel Marcius


Alpenhotel Marcius***


Boek nu deze fantastische 8- of 15-daagse autovakantie naar Oostenrijk. In het fabelachtige Karinthië verblijft u o.b.v. Ultra All Inclusive in het zeer goed beoordeelde 3-sterren Alpenhotel Marcius. In deze streek aan de zonnige zuidzijde van de Alpen vindt u prachtige bergen, groene almen en kristalheldere meren! U verblijft op ca. 27 km afstand van de Presseger See, een van de warmste bergmeren van Oostenrijk. Gaat u liever wandelen of fietsen? Ook daarvoor is dit gebied uitermate geschikt.



Het gemoedelijke hotel is schitterend gelegen op 1400 m hoogte in Sonnleitn am Nassfeld. Het hotel beschikt over een restaurant en terras vanwaar u heerlijk in het zonnetje onder het genot van een drankje kunt genieten van het prachtige uitzicht. U mag in het hotel tevens gratis gebruik maken van de uitgebreide wellnessfaciliteiten!



Een bezoek aan Klagenfurt, de hoofdstad van Karinthië, mag zeker niet ontbreken. Deze stad bezit een van de mooiste oude stadscentra van Oostenrijk. Tijdens een wandeling ontdekt u de schilderachtige renaissance binnenhofjes waarin moderne boetiekjes, cafés en gezellige restaurants gevestigd zijn. Kortom, deze waanzinnige Stip van de Dag biedt voor ieder wat wils…!



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design