Toon filters
Sluit filters

Excursiereis Savoy Saccharum Resort & Spa

Nederland, Madeira, Calheta

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€549,-
Bekijk Aanbod

Informatie Excursiereis Savoy Saccharum Resort & Spa


Excursiereis Savoy Saccharum Resort & Spa


Dit is de ideale combinatie tussen authentiek & modern! Ontdek prachtige pitoreske plekjes op het schitterende eiland Madeira en verblijf in het gloednieuwe 4-sterrenhotel Savoy Saccharum Resort & Spa, gelegen in Calheta. Of u nu Madeira bezoekt om te genieten van de prachtige natuur, wilt relaxen onder de Portugese zon of liever cultuur snuift, het kan allemaal! Dit is een unieke reis, inclusief 3 verschillende excursies waardoor u het échte leven op Madeira proeft!  



Kamers


U verblijft tijdens deze excursiereis in het splinternieuwe Savoy Saccharum Resort & Spa. Uw standaardkamer is ruim, comfortabel en luxe ingericht en van alle gemakken voorzien en beschikt over airconditioning, gratis kluisje, koffie-/theezetfaciliteiten, minibar, telefoon, satelliet televisie en gratis WiFi. In de ruime badkamer treft u een douche, föhn en toilet. Iedere kamer heeft een balkon met zitje en zijuitzicht op zee. Klik hier voor meer informatie over het hotel.



Verzorging


U verblijft tijdens deze excursiereis o.b.v. logies en ontbijt. Tegen een toeslag kunt u halfpension, inclusief ontbijt en diner, bijboeken. Tijdens de excursies zijn maaltijden en drankjes niet inbegrepen.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design