Toon filters
Sluit filters

Vila Mós

Nederland, Algarve, Lagos

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€356,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vila Mós


Zonvakantie Portugal - Vila Mós ****


Vila Mós, het zustercomplex van het bekende Clube Porto Mós, is omgeven door prachtige tuinen en biedt u een perfecte combinatie van zon, zee en natuur, maar ook een uitstekend aanbod van vakantie-appartementen in Lagos! Dé ideale familievakantie!



Op korte afstand van het fijne witte zandstrand van Porto de Mos, waar de grotten verschijnen als het tij laag is en de prachtige flora het landschap kleurt. Voor velen is dit één van de beste stranden in heel de Algarve. Het is goed te zien waarom, maar wat vindt u?



Lagos is een kleinschalige gemoedelijke badplaats met een typisch Portugese sfeer. U vindt er vele sfeervolle restaurantjes, terrasjes, barretjes, winkels en boetiekjes. Langs de boulevard kunt u heerlijk wandelen tot aan de jachthaven.



Het hoofdstrand ‘Meia Praia’ van Lagos ligt achter duinen en is een breed zandstrand, dat langzaam afloopt in zee. Families met kleine kinderen hebben hier de tijd van hun leven. Naast het hoofdstrand telt Lagos nog 7 kleine strandjes die tussen de rotsen en in prachtige baaitjes liggen. Het zijn misschien wel de meest gefotografeerde rotsformaties en stranden van Portugal, in het bijzonder de Ponta da Piedade, waar vaak dolfijnen worden gespot. 



De stad zelf heeft een warme mediterrane uitstraling met een stukje geschiedenis. Zo wordt de oude stad nog steeds omringd door 800 jaar oude stadsmuren met 9 torens. In de 15e eeuw nam Lagos al een belangrijke plaats in tijdens de Portugese ontdekkingsreizen en veel gebouwen van toen staan er nog steeds. Het is heerlijk slenteren door de authentieke straatjes. Leer meer over de bijzondere geschiedenis in het museum van Lagos, de slavenmarkt en het kasteel.



Wilt u wat actiever vakantie vieren? De kust van Lagos leent zich perfect om lekker te snorkelen, duiken, windsurfen, kitesurfen of zeilen. In de omgeving vindt u tal van golfbanen waar u ontspannen een balletje kunt slaan. Voor een uitstapje met het hele gezin gaat u naar de Lagos Zoo of maakt u een dolfijnsafari per boot. In de nabijgelegen plaatsje Alcantarilha is een spetterend waterpark met 18 avontuurlijke glijbanen en een golfslagbad. Andere leuke uitstapjes gaan naar het nabijgelegen Portimão, dat bekend is om z’n grotten en zeilevenementen. Bezoekt u daarnaast ook ‘Castelo dos Mouros’, het imposante kasteel in Silves boven op een berg en en leer meer over de roerige geschiedenis van dit gebied. Al met al heeft u keuze te over aan leuke activiteiten tijdens uw zonovergoten vakantie in Lagos.



 



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design