Toon filters
Sluit filters

Grand Voyage van Hong Kong naar Sydney

Nederland, , Hong Kong

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€3.998,-
Bekijk Aanbod

Informatie Grand Voyage van Hong Kong naar Sydney


Grand Voyage van Hong Kong naar Sydney ****


Vertrek op 13 januari naar het mystieke Hong Kong voor een overgetelijke cruise ervaring per 4-sterren Norwegian Star. Tijdens deze Grand Voyage bezoekt u o.a. Ho Chi Minhstad (Vietnam), Bangkok (Thailand), Bali (Indonesië), Singapore en diverse heerlijke bestemmingen in het fantastische Australië. Bij deze unieke cruise zijn er vele extra's inbegrepen. Wat te denken van 2 hotelovernachtingen in Hong Kong voor de cruise, 22-daagse cruise inclusief alle maaltijden en Ultimate Beverage Package t.w.v. maar liefst $ 1.659,- p.p. én ook nog 2 hotelovernachtingen in Sydney na de cruise. U vliegt in comfortabele luxe, namelijk per topairline Emirates inclusief 30 kg ruimbagage. U laat deze kans toch niet liggen?!?!



Begin het jaar 2017 goed en stap aan boord van de Airbus A380 van topairline Emirates en vlieg via Dubai naar Hong Kong. Om goed uitgerust aan de cruise te beginnen verblijft u maar liefst 2 nachten in een centraal gelegen hotel in deze wereldstad. De enorme wolkenkrabbers, de levendige straten en de indrukwekkende skyline maken Hong Kong een geweldige stad. De beste plek om van Hong Kong te genieten is vanaf Victoria’s Peak, het hoogste punt van de stad. De leukste manier om er te komen is met de Peak Tram, waarna u vanaf het observatieplatform een waanzinnig uitzicht beleeft. U kunt ook een bezoek brengen aan de zuidkant van het eiland met Repulse Bay en Stanley. Andere trekpleisters zijn de Avenue of Stars, een variant op de Hollywood Walk of Fame, en de Tian Tan Boeddha. Nadat u op de vierde dag van uw vakantie naar de haven van Hong Kong bent gereisd, scheept u zich in op de Norwegian Star. Dit modern ingerichte cruiseschip met heldere kleuren onderscheidt zich door de gemoedelijke sfeer aan boord, de service en de vele faciliteiten. Zo is er aan boord een grote showlounge waar schitterende shows worden opgevoerd, van livemuziek tot acrobatische shows. Ook vindt u er een karaoke lounge, maar liefst 1.850 m² aan winkeltjes, en een groot casino. De vele bars en restaurants (wel 10 keuzes!) in verschillende stijlen nodigen uit tot gezellige avonden. Dankzij het zogenaamde Freestyle Cruising Concept kunt u bovendien eten waar, wanneer en met wie u wilt. Naast de 2 hoofdrestaurants is het Italianse restaurant 'La Trattoria' ook zeker een aanrader. En als u van sushi houdt dan moet u ook zeker een avond reserveren in 'Ginza' het Japanse themarestaurant. Voor een lange avond tafelen gaat u naar 'Le Bistro', het Franse restaurant waar u kunt genieten van een 6-gangen menu!



Na Hong Kong vaart de Norwegian Star door naar Vietnam, waar u het tropische Nha Trang, met haar witte brede zandstranden, en Phu My, gelegen nabij de hoofdstad Ho Chi Minhstad, kunt gaan bezoeken. De volgende bestemming is Laem Chabang, de havenstad van het bruisende Bangkok. Boek een excursie aan boord van het cruiseschip en aanschouw alle hoogtepunten of ontdek op eigen gelegenheid deze metropool. In Singapore komen vervolgens de contrasten tussen het oude en nieuwe Azië perfect tot uiting. U vindt er de nieuwste hightech attracties en grote shoppingcentra, maar ook authentieke Aziatische wijken waarbij u uw zintuigen verwend zullen worden. Daarna is het tijd om kennis te maken met Indonesië, waar u 2 heerlijke bestemmingen te zien zal krijgen. Verdiep u bijvoorbeeld in de Balinese cultuur op Benoa of ga in het tropisch regenwoud van Komodo naar de voornaamste bewoners van het Komodo National Park: de komodovaraan. Tot slot maakt u ook nog kennis met 5 bestemmingen in het populaire Australië. Zo maakt u o.a. kennis met het Great Barrier Reef, Brisbane én Sydney, waar u 2 nachten verblijft. Maak een bustour door de stad of verken het centrum van Sydney per monorail! In deze grootste en oudste stad van Australië wachten u vele bijzondere bezienswaardigheden, zoals het wereldberoemde Sydney Opera House en de haast 1.150 meter lange Sydney Harbour Bridge. Ontspan aan het strand van Bondi Beach, ontdek het gezellige uitgaansleven dat deze metropool rijk is of wandel door het levendige centrum. Ook behoren uitstapjes naar de nabijgelegen nationale parken, zoals het grote National Park Royal, tot de mogelijkheden. Na uw comfortabele terugvlucht, wederom per Airbus A380 van Emirates, komt u weer aan in Amsterdam en kunt u terugkijken op een fantastische cruisevakantie.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design