Toon filters
Sluit filters

App. Strandslag Julianadorp 95

Nederland, Noord-Holland, Julianadorp

  • Happy Home
Al vanaf:
€307,-
Bekijk Aanbod

Informatie App. Strandslag Julianadorp 95

Op slechts 400 meter van het strand ligt dit vier persoons appartement in Julianadorp aan Zee. Met een heerlijk terras waar je heerlijk van de zon kunt genieten, ook als het al wat koeler wordt. En je kijkt zo op de duinen. De inrichting is eenvoudig maar heeft alles wat nodig is voor een lekkere strandvakantie. Twee slaapkamers, lekker ruime woonkamer, keuken met (kleine) vaatwasser en magnetron. Een badkamer met (hand)douche en bad. Op de gang is een apart toilet.

Naast het appartement is de ingang van een bungalowpark Strandslag waarop een midgetgolfbaan is, (water)speeltuin, bolderwagen verhuur, fiets verhuur, restaurant met terras (ook voor dagelijks verse broodjes) en trampolines.

Voor het appartement zijn te huur: handdoeken, kinderstoel en kinderbed met bedlinnen hiervoor en keukenlinnen. Tijdens de huur van het appartement heeft u gratis toegang tot het overdekte zwembad in Julianadorp aan Zee. In dit zwembad kun je genieten van een lekker lange glijbaan, spannende stroomversnelling en is er voor de kleinere kinderen een apart zwembadje, dus een zwembad voor het hele gezin.



Gelegen aan de kust in de kop van Noord-Holland met de meeste zonuren is dit park een ideale vakantie stek. Julianadorp aan Zee is een gezellig dorp gelegen in het duinengebied tussen Den Helder en het toeristische Callantsoog. Je vind hier een uniek natuurlandschap. Strand, golvende duinen, zee en afwisselende polders met in de zomermaanden kleurrijke velden met bloembollen. Van de hyacint bloemen worden in het voorjaar schitterende mozaïeken gemaakt, kijk hiervoor op internet naar de mozaïek dagen in Anna Paulowna en Breezand.

Je vind in de regio veel activiteiten mogelijkheden. Zo kunt u naar Fort Kijkduin, het Marine museum met onderzeeër of Reddingmuseum Doris in Den Helder. Natuurlijk kunt u ook een dagtrip met het veer naar Texel ondernemen. In het hoogseizoen kunt u in Alkmaar op vrijdagochtend de kaasmarkt met bijbehorende markt bezoeken.

Julianadorp aan Zee is een prima locatie voor een heerlijke strandvakantie.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design