Toon filters
Sluit filters

Buitengoed Het Lageveld - 65

Nederland, Overijssel, Hoge Hexel

  • Happy Home
Al vanaf:
€520,-
Bekijk Aanbod

Informatie Buitengoed Het Lageveld - 65

Op Buitengoed Het Lageveld gelegen comfortabele vijf persoons villa met veel extra?s zoals een sauna en stopcontacten in de berging voor het opladen van e-bikes. De overkapping geeft de mogelijkheid om bij iets minder weer toch heerlijk buiten te kunnen zitten. Vanaf het terras en vanuit de woonkamer kunt u de trampoline zien. Kinderen zullen er veel plezier aan beleven.
U heeft in de villa 1 slaapkamer beneden en twee slaapkamers boven. Een badkamer en apart toilet zijn ook beneden. Beneden heeft u overal vloerverwarming.

Boven heeft u een tweede badkamer met bad voorzien van whirlpool functie, twee persoons sauna (infrarood) en toilet. U heeft boven een traphekje.

Verblijft u twee weken of langer, dan krijgt u iedere week schoon bedlinnen (kosten per week).
Op het park is een receptie waar u terecht kunt voor: Informatie over uitstapjes, bestellen broodjes, huren van fietsen, huren van handdoeken, huren van kinderstoel en kinderbed (graag vooraf aanvragen)en lekkere ijsjes.

Tijdens de vakantieperiode zorgt het beheerdersechtpaar voor leuke kinderactiviteiten.



Pal naast het park is een recreatieplas van 36 Ha, gratis zwemmen, wandelen en volop speelplezier voor kinderen.

Leuke uitstapjes: Ponypark Slagharen en attractiepark Hellendoorn.

Grote plaatsen om te bezoeken: Almelo, Zwolle en Deventer. Wilt u van een mooi stuk natuur genieten, ga dan wandelen en fietsen in Nationaal park De Sallandse Heuvelrug, echt fantastisch.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design