Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Hippolytushoef (Hnh023)

Nederland, Noord-Holland, Hippolytushoef

  • Happy Home
Al vanaf:
€472,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Hippolytushoef (Hnh023)

Vakantiehuis gelegen in het Wieringerland, dicht aan de waddenkust. Comfortabel en echt geschikt om te verblijven met je familie of vrienden. Met heerlijk terras aan de voorkant om gezellig te eten op borrelen. Je hebt een schitterend uitzicht vanuit de keuken over het polderlandschap.

Op het grote perceel (600 m2) vind u voor de kinderen (gemeenschappelijke) speeltoestellen zoals een piratenboot, klimrek en schommel.

U kunt van verschillende arrangementen gebruik maken. Aanbod van de eigenaar: sportvissen, wadlopen of een rondvaart. Op aanvraag kunt u gebruik maken van ontbijt of diner service.



Maak een uitstapje naar Den Oever en proef een vers gebakken visje in havenrestaurant Basalt aan de haven. De andere kant op, Den Helder, waar u het Fort Kijkduin of Marine museum kunt bekijken. Rijd ook eens de Afsluitdijk op en bezoek het monument op deze dijk. Daar heeft u een prachtig uitzicht over de Waddenzeen en het IJsselmeer. De regio staat bekend om zijn bloembollen die dan ook in het voorjaar het polderlandschap prachtig kleurt. Voor een dagtrip kunt u ook vanuit Den Helder de veerboot naar Texel nemen.

Komt u met meer mensen of een groep dan kunt u ook HNH022 en HNH024 huren wat bij elkaar plaats bied aan 48 personen.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design